Ο υπερτυχερός του διαγωνισμού

Μετά από χιλιάδες συμμετοχές σχετικά με τον διαγωνισμό «Κερδίστε hypersport ελαστικά Michelin Power RS», που διεξήχθη από τις 04 Ιουλίου έως τις 23 Ιουλίου μέσω της σελίδας του Moto Τρίτη στο Facebook, ανακοινώνουμε το όνομα του υπερτυχερού!

Η κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό ολοκληρώθηκε και ανακοινώνουμε το όνομα του υπερτυχερού, που κερδίζει ένα σετ hypersport ελαστικών Michelin Power RS. Ο μεγάλος νικητής είναι ο κ. Τσιριγώτης Παναγιώτης. Το δώρο του διαγωνισμού είναι μια ευγενική χορηγία του Wheel City.

Το Power RS, το οποίο αντικαθιστά τόσο το Power 3 όσο και το SuperSport Evo, είναι διαθέσιμο σε 13 μεγέθη(τέσσερα για μπροστά, εννέα για πίσω) για να καλύψει τα πάντα, από τις entry level σπορ μοτοσυκλέτες, μέχρι τα ταχύτατα superbikes και τα μεγάλα cruiser με τα φαρδιά ελαστικά.

Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του ελαστικού Michelin είναι το νέο μοτίβο πέλματος! Το πέλμα δεν έχει τις τυπικές μακριές αυλακώσεις - απλά μια σειρά μικρών κοιλοτήτων, στρατηγικά σχεδιασμένη για μέγιστη αποτροπή της υδρολίσθησης.

Όπως το Pilot Power 3, το Power RS ​​χρησιμοποιεί δύο ενώσεις, με σκληρότερο υλικό στην κορώνα (68% μπροστά, 54% πίσω) και μαλακότερα πλαϊνά (16% μπροστά, 23% πίσω). Η πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, μεγιστοποιείται με ελαστομερή υψηλής τεχνολογίας. Οι ενώσεις, που αναπτύχθηκαν για τη νέα σειρά, χρησιμοποιούν τα τελευταία πολυμερή από στυρόλιο-βουταδιένιο (SBR).
 
Το Power RS ​​έχει μια νέα, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κατασκευή σκελετού, την οποία υποστηρίζει η Michelin, που προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα και αυξημένη εμπιστοσύνη στις μέγιστες γωνίες κλίσης. Είναι ένα ελαστικό δρόμου, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην πίστα.