Προσφορά από την Electromove με δώρο ταχυφορτιστή για το Zero DSR/X
Προσφορά από την Electromove με δώρο ταχυφορτιστή για το Zero DSR/X
  • Προσφορά από την Electromove με δώρο ταχυφορτιστή για το Zero DSR/X
  • Προσφορά από την Electromove με δώρο ταχυφορτιστή για το Zero DSR/X

Προσφορά από την Electromove με δώρο ταχυφορτιστή για το Zero DSR/X

Μέσα από τη νέα φθινοπωρινή προσφορά της ELectromove, με την αγορά της ναυαρχίδας DSR/X της Zero Motorcycles παίρνεις δώρο έναν ταχυφορτιστή αξίας 2.200 ευρώ

Η εταιρεία Εlectromove προσφέρει την ναυαρχίδα της ZERO , το DSR/X ,με ταχυφορτιστή αξίας 2.200 ευρώ εντελώς δωρεάν, με ταχύτητα φόρτισης από 20-85% σε 30 μόλις λεπτά.


Με τον ταχυφορτιστή αξίας 2.200 ευρώ, η μπαταρία φορτίζει από το 20-85% σε μόλις 30 λεπτά

Η DSR/X είναι η ναυαρχίδα της Zero στις Adventure μοτοσυκλέτες, με κάποια από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών. Διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα Z-Force 75-10X τελευταίας τεχνολογίας, με λειτουργία ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, με μέγιστη απόδοση 100 ίππων. Η ροπή ανέρχεται στα 230 Nm ενώ η μοτοσυκλέτα μπορεί να κρατά με άνεση ταχύτητα 161 χιλιομέτρων την ώρα. Η μέγιστη ταχύτητά της μάλιστα, αγγίζει τα 180 χλμ/ω, ενώ χάρη στον τρόπο λειτουργίας του ηλεκτροκινητήρα η ροπή αποδίδεται αμέσως με το άνοιγμα του γκαζιού σε αντίθεση με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Εξοπλισμένο με μία μπαταρία χωρητικότητας 17,3 kWh μπορεί να διανύσει με πλήρη φόρτιση 288 χιλιόμετρα εντός αστικού περιβάλλοντος, όπου οι ταχύτητες βρίσκονται σε χαμηλότερα πλαίσια, ενώ στην εθνική θα βγάλει 172 χιλιόμετρα με υψηλότερες ταχύτητες.


Η μεγάλη μπταρία λιθίου χωρητικότητας 17,3kWh προσφέρει αυτονομία που αγγίζει τα 288 χιλιόμετρα 

Ανήκει στην Adventure κατηγορία και αποκτά τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 πίσω με ελαστικά διαστάσεων 120/70 και 170/60 αντίστοιχα, με τα πρώτης τοποθέτησης να είναι τα Scorpion Trail II της Pirelli. Στο σύστημα πέδησης βρίσκουμε δύο δίσκους 320 χλστ εμπρός με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων της J.Juan και έναν δίσκο 265 χλστ πίσω με διέμβολη δαγκάνα. Premium περιφερειακά αποκτά το μοντέλο αφού οι αναρτήσεις της Showa είναι πλήρως ρυθμιζόμενες και αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 47 χλστ εμπρός και ένα αμορτισέρ 46 χλστ πίσω. Έχουν και οι δύο διαδρομές 190 χλστ, κάτι που σημαίνει ότι το DSR/X προσφέρει αυξημένες δυνατότητες οδήγησης στο χώμα. Για την ενίσχυση των ανέσεων στο ταξίδι, η ζελατίνα της και οι μανέτες είναι ρυθμιζόμενες, ενώ μπορείς πολύ εύκολα να τοποθετήσεις βάσεις και βαλίτσες στην μοτοσυκλέτα ώστε να έχεις αποθηκευτικό χώρο.

Στην δοκιμή του Moto Τρίτη, το DSR/X κατάφερε να φτάσει τα 100χλμ/ω από στάση σε 3,7 δευτερόλεπτα, ενώ με αστική οδήγηση, όπου το σύστημα ανάκτησης ενέργειας λειτουργεί περισσότερο, μπορεί εύκολα να βγάλει αυτονομία 250 χιλιομέτρων. Η μοτοσυκλέτα μπορεί πολύ εύκολα να ανυψώσει τον εμπρός τροχό παρά την έλλειψη συμπλέκτη, αποκλειστικά και μόνο χάρη στη ροπή της, ενώ το σύστημα Traction Control της Bosch με το οποίο εξοπλίζεται είναι εξαιρετικό. Η Zero παρέχοντας 5ετή εγγύηση χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό, δηλώνει την εμπιστοσύνη που έχει για το μοντέλο της, ενώ αναφέρει πως η μπαταρία διατηρεί το 80% της ζωής της ακόμα και μετά από 400.000 χιλιόμετρα.

Η τιμή της Zero DSR/X είναι στα 23.500 ευρώ για την βασική έκδοση και με τη νέα προσφορά έχετε όφελος 2.200 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών, έως και τις 31 Οκτωβρίου 2024.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα: electromove.gr
Εθνικής Αντιστάσεως 137 Αγ. Δημήτριος, 173-43
Τηλ: 213 012 3605
Ε-mail: sales@electromove.gr  
Facebook

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »