Η Valerie Thompson μπροστά στην ειδικά κατασκευασμένη μοτοσυκλέτα της

Η Thompson με το επιτελείο της εξετάζουν την ζημιά στο όχημα, μετά από το ατύχημα

Πτώση με 552 χλμ/ώρα!

Η κάτοχος του γυναικείου ρεκόρ ταχύτητας με μοτοσυκλέτα είχε μια τρομακτική πτώση στην προσπάθειά της για ένα ακόμα ρεκόρ. Δείτε περισσότερα…

Η Valerie Thompson, η «πιο γρήγορη γυναίκα στον κόσμο» είχε ένα τρομακτικό ατύχημα με την ειδική της μοτοσυκλέτα, προσπαθώντας να καταρρίψει ένα ρεκόρ ακόμα. Η  50χρονη αναβάτης έχασε τον έλεγχο του οχήματος και  έπεσε με ταχύτητα 552 χιλιομέτρων την ώρα, έχοντας ως στόχο τα 605.

Η μοτοσυκλέτα σύρθηκε και άφηνε πίσω… κομμάτια, για ένα ολόκληρο μίλι ή, σε δικές μας μονάδες, για 1,609 χιλιόμετρα. Ωστόσο, η Thompson δεν έπαθε απολύτως τίποτα σοβαρό πέρα από κάποιες μελανιές και αμυχές, σηκώθηκε αμέσως στα πόδια της και έχει δηλώσει ότι πλέον θα αναζητήσει την απάντηση για το τι συνέβη, στην τηλεμετρία της ειδικής μοτοσυκλέτας.

Η Thompson φυσικά θα κάνει ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να είναι απολύτως βέβαιο, ότι μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της. Η ίδια μάλλον αυτοσαρκάστηκε για το γεγονός, λέγοντας: «είπα στον σύζυγό μου ότι, αν τον καλέσω και είμαι παράξενα γλυκιά απέναντί του, κάτι θα έχει πάει λάθος!». Εμείς ευχόμαστε στην σημαντική αναβάτη, καλή ανάρρωση.