H XR1R σε όλο της το μεγαλείο

Πωλείται η Buell XR1R Bottpower

Η αποτυχία της ομάδας να συμμετέχει στον αγώνα του Pikes Peak φέτος σημαίνει την πώληση της μοτοσυκλέτας που ετοιμάστηκε ειδικά για αυτόν… Δείτε περισσότερα.

Πέρσι, η Buell σε συνεργασία με την Bottpower, κατασκεύασε αυτή την εκπληκτική μοτοσυκλέτα που βλέπετε στις εικόνες για να συμμετέχει στην ανάβαση του Pikes Peak. Δυστυχώς, τα σχέδια της ομάδας για εύρεση χορηγού ναυάγησαν και έτσι, με τον αγώνα να ξεκινά σε λίγες ημέρες, είναι αδύνατον να συμμετέχουν… Για αυτό, αυτό το αγωνιστικό τέρας… είναι πλέον προς πώληση!

Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Πρόκειται για μία μοναδική μοτοσυκλέτα, κατασκευασμένη σε μεγάλο βαθμό στο χέρι, με εξαιρετικά περιφερειακά, τερατώδη δύναμη και μία εμφάνιση που ανασταίνει  και πεθαμένους. Ο δικύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας της αποδίδει πάνω από 150 ίππους από τα 1.340 κ.εκ. του και στηρίζεται σε ένα πλαίσιο από τιτάνιο.

Τα περιφερειακά που φέρει η μοτοσυκλέτα πραγματικά προκαλούν… σιελόρροια. Από πού να αρχίσουμε; Από τις αναρτήσεις της Ohlins με το ειδικό, κεραμικό εμπρός πιρούνι; Από τους ανθρακονημάτινους τροχούς  της Rotobox και τα φρένα της Brembo; Από την χειροποίητη εξάτμιση και το bodywork; Ότι και να πούμε θα είναι λίγο… Και λογικά αφού, μιας και η μοτοσυκλέτα ήταν έτοιμη  για αγώνα.

Η τιμή της; Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί… Αν και πιστεύουμε ότι κάποιος που θα θέλει να την αποκτήσει θα πρέπει να βάλει το χέρι… πάρα πολύ βαθιά στην τσέπη!