Ο Valentino Rossi, κρατώντας στα χέρια του το γράμμα "αποχωρισμού" από την ομάδα της Yamaha και δίπλα μια φωτογραφία της μικρής Freya.

Rossi: Σε δημοπρασία αντικείμενα του

Σε πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό θα τεθούν αντικείμενα του Valentino Rossi, μεταξύ αυτών και ένα ιδιαίτερο, προσωπικό γράμμα που έχει γράψει, με παραλήπτη…δεν φαντάζεστε ποιον!

Όλοι ξέρουμε ότι ο Valentino Rossi είναι ιδιαίτερα δεμένος με τις μοτοσυκλέτες που οδηγεί, σε σημείο…προσωπικής σύνδεσης! Γνωρίζατε όμως ότι, όταν ο Ιταλός άσσος αποχώρησε από την ομάδα της Yamaha, το 2011, έγραψε μια ερωτική επιστολή…στην μοτοσυκλέτα του; Και όμως ναι!

Η εν λόγω επιστολή προέκυψε όταν ο εκπρόσωπος τύπου της Yamaha τότε, παρουσίασε ένα σχέδιο αποχαιρετιστήριου «λόγου» στον Rossi, ο οποίος όμως το θεώρησε πολύ απρόσωπο και έτσι συνέταξε την δική του, ιδιαίτερη εκδοχή! Τώρα, η αυθεντική, χειρόγραφη επιστολή του «Γιατρού», μαζί με άλλα αντικείμενα του, θα τεθούν προς μια φιλανθρωπική δημοπρασία.

Τι άλλο θα πωληθεί; Μιλάμε για τμήματα μοτοσυκλετών, ρουχισμό αγώνων, αλλά και πολλά αναμνηστικά και δώρα, τα οποία χαρίζει ολόκληρο το προσωπικό του Moto GP. H συγκινητική αυτή εκστρατεία έχει σκοπό την συλλογή εσόδων για την φροντίδα ενός 5χρονου κοριτσιού από την Αυστραλία, ονόματι Freya, η οποίαθα χρειαστεί ειδική μεταχείριση για μια σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει…Εμείς να δώσουμε τις καλύτερες ευχές μας.