SYM Mio: Υποψήφιο για Best Scooter 2018

Ένα νεανικό scooter με μοντέρνα εμφάνιση, βελούδινη λειτουργία και στυλ που ξεχωρίζει! Είναι το Mio άξιο για Best Scooter;

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Στην εποχή που τα scooters δεν είναι πλέον απλά μέσα μετακίνησης, αλλά και έκφραση προσωπικού στυλ, οι αναβάτες πάντα προτιμούν μια επιλογή που μπορεί να τα προσφέρει και τα δύο, απλόχερα. Όταν μάλιστα στην εξίσωση προσθέτεις την οικονομία απόκτησης και χρήσης, κάποια μοντέλα δύσκολα βρίσκουν αντίπαλο και ένα από αυτά είναι το SYM Mio 125.

To Mio είναι στυλάτο, μικρό και ελαφρύ. Πρόκειται για ένα scooter με αστικό προσανατολισμό που  συνδυάζει το ξεχωριστό στυλ με την πρακτικότητα, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις των αναβατών στην πόλη και της καθημερινής μετακίνησης.

Ο κινητήρας του έχει χωρητικότητα 125 κυβικών, τροφοδοτείται από σύστημα ψεκασμού και αποδίδει 9,6 ίππους και 1 kgm ροπής που μπορούν να κινήσουν σβέλτα το πανάλαφρο σύνολο των 99 κιλών. Όσο για την πρακτικότητα, η σέλα δύο ατόμων, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, το επίπεδο πάτωμα, οι τροχοί 10 ιντσών και οι μικρές διαστάσεις το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για την  καθημερινή μετακίνηση.