Τον Οκτώβριο η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου

Τον Οκτώβριο η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου

Τον Οκτώβριο η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου

Triumph Scrambler 1200: Επίσημα τον Οκτώβριο

Σύμφωνα με το teaser της εταιρίας, η επίσημη εμφάνιση του μοντέλου αναμένεται σύντομα.

   Πριν λίγο καιρό, σας φέραμε την είδηση για την έλευση ενός νέου Triumph Scrambler 1200, βασισμένο στο μεγαλύτερο δικύλινδρο μοτέρ και την πλατφόρμα του Bonneville 1200. Τώρα είναι πλέον επίσημο, αφού το Teaser video της εταιρίας κάνει λόγο για την παρουσίασή του τον Οκτώβριο , ένα μήνα πριν το μεγάλο σαλόνι μοτοσυκλέτας Eicma  στο Μιλάνο.

  Το σκίτσο στο teaser
φαίνεται να μην διαφέρει από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει, καθώς διακρίνουμε ότι η μορφή της μοτοσυκλέτας παραμένει όπως ήταν. Μεγάλος εμπρόσθιος τροχός πιθανόν 21 ιντσών ο οποίος, αν συνδυαστεί με πίσω τροχό 18 ιντσών, μιλάμε για μία αξιοπρεπή εκτός δρόμου βάση. Φυσικά, οι τροχοί φέρουν ακτίνες και ελαστικά μικτής χρήσης, ενώ βλέπουμε ότι στα φρένα εμπρός πρωταγωνιστούν δαγκάνες της Brembo, συνεργαζόμενες με δύο δίσκους.

  Η μεταλλική ποδιά κάτω από τον κινητήρα ξεχωρίζει, όπως και το μεγάλο ύψος από το έδαφος. Παρατηρούμε επίσης πίσω αναρτήσεις από την Ohlins, με την μορφή διπλού αμορτισέρ, ενώ εμπρός το ανεστραμμένο πιρούνι είναι προφανές, όχι όμως και η μάρκα του. Το ψαλίδι είναι αλουμινένιο και η εξάτμιση φαίνεται ότι βρίσκεται ιδιαίτερα ψηλά. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες και τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.