Αλλάζει άρδην η ονομασία και η εμφάνιση των αγωνιστικών Yamaha από του χρόνου!

Yamaha: Νέος χορηγός η Monster

Μία νέα συμφωνία γιγάντων στο Moto GP για το 2019! Δείτε περισσότερα εδώ…

Με επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα της Yamaha στα Moto GP ανακοίνωσε τον νέο της χορηγό ονομασίας, ο οποίος είναι το ενεργειακό ποτό Monster Energy. Με τον τρόπο αυτό, η συνεργασία της Yamaha με την Movistar τελειώνει σε επίπεδο χορηγού τίτλου, από το 2019. Από του χρόνου, η ομάδα θα ονομάζεται Monster Energy Yamaha Moto GP Tean.

Το Monster Energy ήταν χορηγός της ομάδας από το 2013, ενώ με την νέα συμφωνία αναβαθμίζεται στον κύριο χορηγό. Επίσης, τόσο ο Valentino Rossi, όσο και ο Maverick Vinales, είναι χορηγούμενοι από το Monster Energy. Μετά την νέα συμφωνία, το χαρακτηριστικό λογότυπο με τα «νύχια» θα είναι ακόμη πιο εμφανές, τόσο στην μοτοσυκλέτα όσο και στις αγωνιστικές φόρμες των αθλητών.

Ο Lin Jarvis, επικεφαλής της ομάδας της Yamaha, δήλωσε για την νέα συμφωνία αυτή: «Με ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι φτάσαμε σε συμφωνία με την εταιρεία Monster Energy, ως τον νέο χορηγό ονομασίας στην εργοστασιακή ομάδα μας. Η νέα συνεργασία θα δώσει στο Monster Energy ακόμη ισχυρότερη παρουσία στην κατηγορία, την κορυφαία δραστηριότητα αγώνων μοτοσυκλέτας του κόσμου. Η Monster Energy είναι μια πολύ δυναμική εταιρεία που είναι εξαιρετικά δραστήρια σε παγκόσμιο επίπεδο, περιμένουμε ότι αυτή η συνεργασία θα αυξήσει περαιτέρω την έκθεση και των δύο μας και θα μας δώσει μια εξαιρετική πλατφόρμα για δραστηριότητες marketing.»

Στο Grand prix της Τσεχίας, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση περισσότερων λεπτομερειών, μέσα από συνέντευξη τύπου.