Χαλίφης στην θέση του χαλίφη θέλει να γίνει ο Zarco!

Zarco: Θέλει την θέση του Rossi!

Την φιλοδοξία του για μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha εξέφρασε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Johann Zarco, λέγοντας ότι η απόδοσή του δικαιολογεί κάτι τέτοιο!

Πιστεύατε εσείς ότι θα υπήρχε αναβάτης, που θα...τολμούσε να απειλήσει την θέση τυου Valentino Rossi στην εργοστασιακή Yamaha; Και όμως, ο Johann Zarco, ούτε λίγο ούτε πολύ, δηλώνει ότι...σφετερίζεται μια θέση στην εργοστασιακή Yamaha!

Όπως ξέρουμε, ο νεαρός Γάλλος τερμάτισε μπροστά και από τους δύο αναβάτες της Movistar Yamaha, στον τελευταίο αγώνα στην Αυστρία, και θεωρεί ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα δικαιολογεί μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα για τον ίδιο, αργότερα! Δείτε και συγκεκριμένα τι είπε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω απόλυτα γιατί είμαι πιο γρήγορος από αυτούς, αλλά μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα και μερικές φορές αυτό φέρνει μια θετική ενέργεια που δεν την έχεις, αν είσαι σε μια πίστα που δε σου αρέσει. Αλλά και η μοτοσυκλέτα είναι σε καλή κατάσταση και θα ήθελα να αξίζω μια θέση σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στο μέλλον-και το να είμαι μπροστά τους είναι ο τρόπος να το κερδίσω!»

Ο Zarco συνέχισε τις δηλώσεις του, μιλώντας για την διαρκή του βελτίωση, αφού όπως λέει, μαθαίνει όλο και περισσότερα: «Ξέρω ότι μπορώ να πάω καλά όταν νιώθω καλά, και ο αγώνας της Κυριακής το επιβεβαίωσε αυτό.» Φαίνεται λοιπόν, ότι ο Zarco μπήκε με...θράσος στην μεγάλη κατηγορία, έτοιμος να γίνει «χαλίφης στην θέση του χαλίφη», για σκεφτείτε όμως, πόσο επιθετικός ήταν ο Γάλλος σε προηγούμενους αγώνες, ενάντια στον Rossi προσωπικά –εννοώντας εντός πίστας βέβαια. Λέτε η φιλοδοξία του Zarco να φτάνει τόσο μακριά, ώστε να σκέφτεται θέση στην εργοστασιακή Yamaha, όταν το συμβόλαιο του Rossi λήξει το 2018;