Πλαίσιο χρυσού χρώματος

250 κυβικά, 25 άλογα

47 Moto Mosquito

Η 47 Moto είναι μια νέα Αμερικάνικη εταιρεία και παρουσιάζει το πρώτο της μοντέλο, το Mosquito, που είναι μια μικρού κυβισμού γυμνή μοτοσυκλέτα με κινητήρα 250 κυβικών της Sym.

Οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να προσελκύσουν νέους αναβάτες και να τους δώσουν καινούργια ερεθίσματα πέρα από τις παιχνιδομηχανές, τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets. Η κατηγορία των μικρού κυβισμού μοτοσυκλετών, με κινητήρες από 250 έως 400 κυβικά, αναπτύσσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και είναι ιδανική για να βάλει το μικρόβιο του μοτοσυκλετισμού στη νέα γενιά.

Η 47 Moto είναι μια καινούργια εταιρεία με έδρα τη Minnesota των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία ιδρύθηκε από τον Mike Samarzja, σχεδιαστή της Buell για 17 χρόνια. Στόχος της είναι να παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα στα 250 κυβικά και το Mosquito είναι το πρώτο από αυτά. Απευθύνεται σε όσους ψάχνουν μια οικονομική και φιλική μοτοσυκλέτα, αλλά δεν θέλουν να κάνουν εκπτώσεις στην εμφάνιση. Η μοναδικότητα του Mosquito βρίσκεται στο ότι κάθε αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει τη θέση οδήγησης στα μέτρα του, αφού το τιμόνι, τα μαρσπιέ και το ύψος της σέλας είναι ρυθμιζόμενα.

Ο τετράχρονος, υδρόψυκτος κινητήρας των 250 κυβικών προέρχεται από τη Sym και αποδίδει 25 ίππους, ενώ συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Τα άλλα δυο μοντέλα που θέλει να παρουσιάσει η εταιρεία είναι τα Dragonfly και Firefly City X Adventure. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν θα βρουν το δρόμο τους προς την Ευρώπη.