Ελπίζει σε καλύτερο αποτέλεσμα στον επόμενο αγώνα

Abraham: « Ήταν ο χειρότερος φετινός μου αγώνας»

Ο Karel Abraham ήταν ένα από τα πολλά θύματα του άσχημου καιρού στο Misano. Μια πτώση δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι καλύτερο από την 17ηθέση και χαρακτήρισε τον αγώνα, ως τον χειρότερό του για φέτος.

Ο Τσέχος αναβάτης της Pull & Bear Aspar Team είχε πτώση κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Misano εξ`αιτίας του βροχερού καιρού. Κατάφερε να συνεχίσει, αλλά πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στην 17η  θέση. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση στον επόμενο αγώνα στην Aragon της Ισπανίας, ώστε να συνεχίσει να μαζεύει πολύτιμους βαθμούς στην πιο επιτυχημένη του χρονιά στα MotoGP.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Αυτός ήταν ο χειρότερος αγώνας της σεζόν για εμένα. Κάναμε καλή εμφάνιση στα δοκιμαστικά, αλλά γενικά δυσκολευόμασταν. Είχα πτώση στην ίδια στροφή στις δοκιμές, αλλά και στον αγώνα. Ήταν μεγάλη ατυχία, ήμασταν πολλοί οδηγοί και προσπερνούσαμε ο ένας τον άλλον. Ένιωσα σαν κάποιος να με ακούμπησε και με τόσο χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης είναι πολύ εύκολο να πέσει. Νομίζω ότι κάποιος χτύπησε το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας και έχασα αμέσως τον έλεγχο. Σηκώθηκα και προσπάθησα να συνεχίσω αλλά ήταν δύσκολο γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω που ήταν το όριο. Απλά έκανα μερικούς γύρους για να ολοκληρώσω τον αγώνα ελπίζοντας να πάρω μερικούς βαθμούς. Είχα γλιστρήματα εμπρός και πίσω, αλλά κατάφερα να τερματίσω 17ος. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα και να συγκεντρωθούμε στην Aragon, ξέρω ότι μπορούμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα