Best Moto by LS2 2024: H MOTOTREND A.E. παρέλαβε τα κορυφαία Βραβεία για Voge και Kymco
Best Moto by LS2 2024: H MOTOTREND A.E. παρέλαβε τα κορυφαία Βραβεία για Voge και Kymco
  • Best Moto by LS2 2024: H MOTOTREND A.E. παρέλαβε τα κορυφαία Βραβεία για Voge και Kymco
  • Best Moto by LS2 2024: H MOTOTREND A.E. παρέλαβε τα κορυφαία Βραβεία για Voge και Kymco

Best Moto by LS2 2024: H MOTOTREND A.E. παρέλαβε τα κορυφαία Βραβεία για Voge και Kymco

Με συμμετοχή άνω των 120.000 αναγνωστών, ολοκληρώθηκε ο θεσμός Best Moto by LS2 2024 για 28η συνεχόμενη χρονιά.
Η Voge κέρδισε τα βραβεία “ Value for Money Μοτοσυκλέτα Α2”, “ Καλύτερη Μοτοσυκλέτα Α2” και “Οικονομικότερη μοτοσυκλέτα μέχρι Α2” και η Kymco το βραβείο “Scooter με την Καλύτερη Τεχνολογία”.
Τα βραβεία παρέλαβε η κυρία Μαρία Ροτσάκη, Marketing Manager της Mototrend Α.Ε.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

VOGE: 300DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Κάθε χρόνο από το 1996, ο θεσμός των βραβείων Best Moto αποδεικνύει την αφοσίωση και την αγάπη του κοινού για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Με περισσότερες από 120,000 ψήφους από λάτρεις της μοτοσυκλέτας, τα βραβεία αυτά αποτελούν ένα αξιόπιστο δείγμα των προτιμήσεων των Ελλήνων αναβατών. Αυτή τη χρονιά, τα μεγάλα βραβεία για την πιο “Value for Money Μοτοσυκλέτα Α2” και “ Καλύτερη Μοτοσυκλέτα Α2” τα κέρδισε το Voge DS 525X.
Απονεμήθηκαν επίσης τα βραβεία “Οικονομικότερη μοτοσυκλέτα μέχρι Α2” για το Voge R125 και “Scooter με την Καλύτερη Τεχνολογία” το ΑΚ 550 Premium της Κymco.
Τα δύο κορυφαία βραβεία στη σημαντική κατηγορία Α2 διπλωμάτων απέσπασε το Voge DS 525X ως η πιο “Value for Money Μοτοσυκλέτα Α2” και η “Καλύτερη Μοτοσυκλέτα Α2”. Σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία με σκληρό ανταγωνισμό όπως η Α2, το διάσημο μοντέλο της Voge σημειώνει κορυφαίες πωλήσεις στην χώρα μας. Ο πλούσιος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την άκρως προσιτή τιμή του το καθιστούν πρώτο στις επιλογές των αναβατών αυτής της κατηγορίας όπως μαρτυρούν και οι ταξινομήσεις του μοντέλου.
Ακόμα ένα μοντέλο της Voge, το R125 το οποίο ανήκει στην Α1 κατηγορία (που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου), ψηφίστηκε από τους αναγνώστες ως “ η πιο οικονομική μοτοσυκλέτα”, τόσο στην Α1, όσο και στην Α2 κατηγορία εξασφαλίζοντας για την Voge το τρίτο βραβείο της από τον θεσμό του Best Moto 2024.
Στην κατηγορία των σκούτερ οι ψήφοι των συμμετεχόντων ανέδειξαν το Kymco ΑΚ 550 Premium ως το πιο τεχνολογικά προηγμένο σκούτερ με κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως cruise control, cornering ABS (μάλιστα είναι το μόνο scooter που το διαθέτει) παρέχοντας στον αναβάτη μια αίσθηση GT ανέσεων σε ένα scooter. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κυρία Ροτσάκη για το AK 550 Premium “δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή να έχει ένα σκούτερ value for money, με καλή τιμή, αξιόπιστο με χαρακτηριστικά GT , που καλύπτει την ανάγκη για ένα premium σκούτερ που να μπορείς να κάνεις και ταξίδια”.
Επίσης η κυρία Μαρία Ροτσάκη, Marketing Manager της Mototrend Α.Ε. μας μίλησε για την εμπορική επιτυχία των μοντέλων της Voge και τους λόγους που αναδείχτηκαν ως τα κορυφαία στις κατηγορίες των βραβείων του Best Moto by LS2 2024. ” Η Voge καθιερώθηκε στην Ελληνική αγορά από το 2020 , γιατί είναι ένα τεράστιο εργοστάσιο με φοβερή δυναμική παραγωγής και εξάγει προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μοτοσικλετιστών. Προσφέρει εμπορικά μοντέλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές αλλά και με αξιοπιστία και ποιότητα. Από αυτά είμαστε σίγουροι ότι πηγάζει και η επιτυχία της στην ελληνική  και  ευρωπαϊκή αγορά.  Η γκάμα της είναι από τις μεγαλύτερες της αγοράς και διαθέτει δίκυκλα όλων των κατηγοριών, από μικρά scooter μέχρι Α2 μοτοσυκλέτες και τώρα πλέον είναι και στην κατηγορία των μεγάλων μοτοσυκλετών.”
Η βράβευσή τους στα Best Moto  είναι απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει από τους κατασκευαστές τους και της μεγάλης  απήχησης στο κοινό.