• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Flip-Up κράνος Yohe 935SV και δώρο ενδοεπικοινωνία με 99 ευρώ

Σε προωθητική ενέργεια προχώρησε η εταιρεία Moto Πήγασος που εισάγει αποκλειστικά τα κράνη της Yohe στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το ανοιγόμενο Yohe 935SV έρχεται με δώρο ενδοεπικοινωνία στα 99 ευρώ μονόχρωμο και 109 ευρώ με γραφικά.


Η Moto Πήγασος προχώρησε σε μία νέα προωθητική ενέργεια κατά την οποία κάνει δώρο την σύστημα ενδοεπικοινωνίας με την αγορά κράνους Yohe 935SV. Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Τα Flip-Up κράνη Yohe 935SV, με τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας ECE R 22.06, κυκλοφορούν στη χώρα μας με την φθηνότερη τιμή της Ευρώπης (από 99,90 ευρώ) και έχουν κορυφαία και αξεπέραστη σχέση ποιότητας – τιμής. Πλέον διατίθενται στην Ελληνική αγορά στην ίδια έως τώρα τιμή μαζί με δώρο ένα Bluetooth σύστημα ενδοεπικοινωνίας με δυνατότητα συνδεσιμότητας σε 2 κινητά τηλέφωνα ταυτόχρονα.

Τα ανοιγόμενα κράνη YOHE 935SV είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφαλείας ECE R22.06 και ως προς τις πινακίδες σήμανσης.
Επίσης κατασκευάζονται με 2 μεγέθη εξωτερικών κελύφων (XS-S) - (M-L-XL-XXL)
Με βάρος: 1550±50g για μεγέθη XS-S & 1650±50g για μεγέθη M-L-XL-XXL
Είναι άμεσα διαθέσιμα μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών στις καλύτερες τιμές της Ευρώπης.

Τιμή για μονόχρωμα: 99,90 ευρώ - Τιμή για γραφικά: 109,90 ευρώ μαζί με ένα BLUETOOTH ειδικά σχεδιασμένο για αναβάτες μοτοσυκλετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η συγκεκριμένη συσκευή BLUETOOTH προσφέρει πλήρη πρακτική διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και μουσικής, με εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Με μικρόφωνο HD, ακουστικά Hi-Fi και λειτουργία hands-free μπορεί πραγματικά να σας λύσει τα χέρια.
Διαθέτει λειτουργία ηχητικών φωνητικών προτροπών - επιβεβαιώσεων στα Αγγλικά για εύκολη χρήση και ρύθμιση. Συμπεριλαμβάνεται φυλλάδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.
 
Η YOHE είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής που όπως προκύπτει και από το επίσημο έγγραφο της έγκρισης-πιστοποίησης ECE R 22.06 αποτελεί την κύρια επιλογή των διασημότερων brands - 50 τον αριθμό σε όλον τον κόσμο - τα οποία προωθούν τα μοντέλα της YOHE με το δικό τους λογότυπο και χωρίς καμία απολύτως διαφορά καθώς χρησιμοποιούν την ίδια έγκριση.
Το συγκεκριμένο μοντέλο 935 SV συναντάτε στην Ευρωπαϊκή αγορά με πολλά διαφορετικά ονόματα και μόνη διαφορά αυτή των χρωμάτων-γραφικών και της κατά πολύ ακριβότερης τιμής που φτάνει έως και τα 180 ευρώ.


 
Δείτε από τον ακόλουθο σύνδεσμο όλα τα διαθέσιμα χρώματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κρανών αναλυτικά.
https://motopegasus.com/product-category/motorcycle-helmets/yohe-helmets/yohe-flip-up/

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ Π.ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Λ. Ελ. Βενιζέλου 26,
17676, Καλλιθέα ,

Ρωτήστε περισσότερα