Δεν επηρεάζει τη συμμετοχή της Honda.

Κλάπηκε μοτοσυκλέτα της Honda για το Dakar

Μια CRF 450 της Monstert Energy Honda κλάπηκε από λιμάνι της Γαλλίας λίγο πριν τη μεταφορά της στο Peru για το rally Dakar του 2018.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η κλοπή σημειώθηκε τη νύχτα μεταξύ 22 και 23 Νοεμβρίου στο λιμάνι Le Havre της Γαλλίας. Η μοτοσυκλέτα ήταν κλειδωμένη μέσα σε φορτηγό, ενώ στο σημείο εκείνο βρίσκονταν και άλλα οχήματα για το Dakar. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλέφτες παραβίασαν το φορτηγό και μαζί με τη μοτοσυκλέτα πήραν και τρία κράνη της ομάδας.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες και ο βασικός στόχος είναι να βρεθεί η μοτοσυκλέτα, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 300.000 ευρώ. Η κλοπή πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζει την ομάδα της Honda, η οποία ανακοίνωσε με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ότι όλος ο εξοπλισμός έχει φορτωθεί σε πλοίο και θα βρίσκεται στο λιμάνι της Lima σε ένα μήνα, χωρίς όμως να γίνεται κάποια αναφορά στην κλεμμένη μοτοσυκλέτα.

Το rally Dakar ξεκινάει στις 6 Ιανουαρίου και τα Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τον προηγούμενο μήνα σχεδόν 500 οχήματα περίμεναν να μεταφερθούν στη Νότια Αμερική από το λιμάνι του Le Havre.