Στο δρόμο
Στο δρόμο
Στο δρόμο
Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο
  • Στο δρόμο

Στο δρόμο

Οι βασικές αρετές ενός Scooter πόλης είναι οι μικρές διαστάσεις για να χωράει παντού, η χαμηλή κατανάλωση για να είναι οικονομικό και η άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις. Στην «τρίλιζα» αυτή, το Skytown 125 χτυπάει όλα τα σωστά σημεία αποτελώντας έναν ακούραστο σύντροφο στην πόλη. Ανεβαίνοντας στη σέλα του, βλέπεις αμέσως ότι παρά το μεταξόνιο των 1320mm και το πλάτος των 750mm (που το κάνουν να μην κολλάει πουθενά στην κίνηση) έχεις άφθονο χώρο για τα πόδια, ακόμα και αν είσαι λίγο μεγαλύτερων διαστάσεων, ενώ το αφρώδες της σέλας θα καταστήσει την διαβίωσή σου με το Skytown 125 άνετη, όση ώρα και να πάρει η διαδρομή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πολύ χρήσιμο και βολικό κατά τη διάρκεια της δοκιμής ήταν η ύπαρξη του μεγάλου χώρου κάτω από τη σέλα, καθώς και η ύπαρξη βαλίτσας, με το Skytown να αναλαμβάνει και το ρόλο του «κουβαλητή των οικογενειακών βαρών».
Ο κινητήρας του αποδίδει γραμμικά την ισχύ και ακόμα και φορτωμένο και με δύο άτομα δεν θα το νιώσεις να κομπιάζει και δεν θα σε κάνει να νιώσεις «λίγος» πουθενά. Από την άλλη το Skytown είναι αρκετά ευέλικτο και πρόθυμο στην αλλαγή κατεύθυνσης, χωρίς όμως να το νιώθεις ασταθές στις ευθείες και στις λίγο μεγαλύτερες ταχύτητες (ξεπερνώντας τα 100 χλμ./ώρα), απόδειξη του ότι η Kymco έκανε καλή δουλειά στο γενικότερο στήσιμο του scooter.
Αναρτήσεις και φρένα συνθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο, με τις πρώτες να έχουν δυνατότητα ρύθμισης των διπλών αμορτισέρ για να τα φέρεις στα μέτρα σου, ενώ τα τελευταία αποτελούν τα πιο δυνατά που έχουμε μετρήσει στην κατηγορία και παρά την απουσία ABS γεμίζουν αυτοπεποίθηση τον αναβάτη.
 

Σελίδα 1Kymco Skytown 125 – Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα Κατασκευής
Σελίδα 3Aνεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας - Επιδόσεις
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400