Το νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί στα περίπτερα!

Δοκιμάζουμε: Ducati Panigale V4S

Δοκιμάζουμε: BMW F850GS

Δοκιμάζουμε: Suzuki SV650X

Δοκιμάζουμε: CFMoto 650MT

Νέο καλοκαιρινό τεύχος Moto Τρίτη

Με 6 καυτές δοκιμές νέων μοντέλων και δροσιστικά φρέσκια επικαιρότητα από τον χώρο της αγοράς και των αγώνων, το νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί στα περίπτερα, μόνο με 1,95 ευρώ!

Ο Αύγουστος είναι εδώ, το τελευταίο κύμα...εκδρομέων ετοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο και το νέο τεύχος Moto Τρίτη κυκλοφορεί στα περίπτερα, έτοιμο να σας συντροφεύσει στις διακοπές σας! Οι πιο hot δοκιμές, όλα τα νέα της αγοράς, αγωνιστικά ρεπορτάζ και πολλά, πολλά άλλα, για άλλον ένα μήνα στα χέρια σας μόνο με 1,95 ευρώ!

Συγκεκριμένα, στο τεύχος Αυγούστου θα βρείτε:
  • Δοκιμάζουμε: Ducati Panigale V4S: Η μοτοσυκλέτα που αλλάζει το παιχνίδι στα superbikes και την ιστορία για την Ducati! Την πιέζουμε στις Σέρρες οδηγώντας την στο φυσικό της περιβάλλον και την αναλύουμε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας.
  • Δοκιμάζουμε: BMW F850GS: Η νέα μεσαία on-off της BMW ανανεώνεται και βελτιώνεται σε βαθμό μεταμόρφωσης και εμείς την οδηγούμε σε άσφαλτο και χώμα, για να διαπιστώσουμε τις δυνατότητές της.
  • Δοκιμάζουμε: Yamaha MT-09SP: Τι γίνεται όταν μία απο τις πιο εκρηκτικές μοτοσυκλέτες στην αγορά συνδυάζεται με ακόμη καλύτερα περιφερειακά; Απλά, ένα κοκτέιλ απόλαυσης στην οδήγηση, το οποίο και...απολαμβάνουμε δοκιμάζοντας!
  • Δοκιμάζουμε: Suzuki SV650X: Η εξαιρετικά ισορροπημένη SV650 της Suzuki «ντύνεται» café racer ακολουθώντας την μόδα της εποχής. Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι στο δρόμο; Την δοκιμάζουμε εξονυχιστικά.
  • Δοκιμάζουμε: Benelli Leoncino: To λιονταράκι επέστρεψε! Μετά απο πολλά έτη, ένα πολύ σημαντικό όνομα για την Benelli επιστρέφει, με την μορφή μιας νεορετρό naked μοτοσυκλέτας που μπορεί να σε κατακτήσει!
  • Δοκιμάζουμε: CFMoto 650MT: Μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στα μεσαία street adventure της αγοράς, το 650MT της CFMoto προσφέρει ότι και ο ανταγωνισμός της, με σημαντικά χαμηλότερη τιμή! Είναι τόσο καλή αλήθεια; Δείτε στις σελίδες μας.
  • Αγοραστικό: Naked μοτοσυκλέτες έως 300 κυβικά: Αναλύουμε 3 από τα πιο ισχυρά μοντέλα μιας κατηγορίας που έχει πάρει φωτιά τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονκικής αλλά και απολαυστικής φύσης της.
  • Αφιέρωμα: Service πριν τις διακοπές. Τι πρέπει να κάνεις για να είναι η μοτοσυκλέτα σου σε άριστη κατάσταση, πριν φύγεις για διακοπές; Στο αφιέρωμά μας θα βρείς τα πάντα, για να την...φρεσκάρεις πριν την αναχώρησή σου!
Όλα αυτά μαζί με την τελευταία επικαιρότητα από τον χώρο των νέων μοντέλων, αγωνιστικά νέα, όλα τα hot προϊόντα της αγοράς και τους πληρέστερους πίνακες τιμών, στο νέο τεύχος Moto Τρίτη, μόνο με 1,95 ευρώ! Μην το χάσετε στα περίπτερα!