Πλήρη γκάμα ανταλλακτικών θα βρείτε στο e-shop της Piaggio Ξανθούλης

Πλήρη γκάμα ανταλλακτικών θα βρείτε στο e-shop της Piaggio Ξανθούλης

Το E-Shop της Piaggio Ξανθούλης χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μέσα ώστε να προσφέρει μία ευχάριστη εμπειρία Online αγορών, ενώ το κατάστημα διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για μοτοσυκλέτες και scooter των Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa και Gilera.

APRILIA: Tuareg 660 Με 1000e όφελος κ από 181e/μήνα

Η Ε. Ξανθούλης κ ΣΙΑ είναι μία εταιρεία με ιστορία που ξεκινά από το 1967 και αποτελεί πλέον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Piaggio Group. Μέσα από την πολυετή εμπειρία του τεχνικού προσωπικού της μπορεί να προσφέρει εγγυημένο και αξιόπιστο service για τις μοτοσυκλέτες και τα scooter του Group, ενώ στην ιστοσελίδα της θα βρείτε ένα άριστα διαμορφωμένο E-Shop και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Με την τεχνολογία να εξελίσσεται συνεχώς και το διαδίκτυο να αποτελεί πλέον πολύ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη μίας επιχείρησης, η Piaggio Ξανθούλης έχει διαμορφώσει μία ιστοσελίδα στην οποία μπορείς πολύ εύκολα να περιηγηθείς και να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Στο επάνω μέρος της υπάρχει μία μπάρα, όπου είναι χωρισμένες όλες οι ενότητες. Εάν ψάχνετε ανταλλακτικά για τα μοντέλα των Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa και Gilera, αρκεί να κάνετε κλικ στην ενότητα ανταλλακτικά και να επιλέξετε κατασκευαστή. Ύστερα, εμφανίζεται μία μεγάλη λίστα με τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας ώστε να επιλέξετε το δικό σας όχημα και μετά το ανταλλακτικό που επιθυμείτε. Η εταιρεία διαθέτει τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και μάλιστα μπορείτε να δείτε εάν αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα, με παράδοση εντός 10 ημερών, αν υπάρχει περιορισμένη ποσότητα ή εάν δεν είναι διαθέσιμα. Παράλληλα, στο αριστερό μέρος εικονίζονται αναλυτικά τα μέρη των εξαρτημάτων , ενώ μπορείτε να δείτε τον κωδικό αλλά και την τιμή του κάθε ανταλλακτικού.

Στο E-Shop μπορείτε επίσης να παραγγείλετε διάφορα αξεσουάρ όπως παρμπίζ, κράνη, βαλιτσάκια και είδη ένδυσης με τα λογότυπα των Vespa, Piaggio και Moto Guzzi αλλά και κούπες, οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν εύκολα μέσω του Site. Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής με όλους τους διαθέσιμους τρόπους, με κατάθεση, αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα, ενώ μπορείτε επίσης εάν θέλετε να κάνετε παραγγελίες τηλεφωνικά. Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα και τα μεταφορικά είναι δωρεάν μάλιστα για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ.


 

Για περισσότερες πληροφορίες

Διεύθυνση: Ξανθούλης Και Σία Ε.Ε.
Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη 546 40
Τηλέφωνο: 2310 812 580
Site: xanthoulis.com 
Facebook: Xanthoulis Piaggio
Mail: info@xanthoulis.com
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »