Πλήρη γκάμα κρανών LS2 θα βρεις στην MPS Manolakakis
Πλήρη γκάμα κρανών LS2 θα βρεις στην MPS Manolakakis
Πλήρη γκάμα κρανών LS2 θα βρεις στην MPS Manolakakis
  • Πλήρη γκάμα κρανών LS2 θα βρεις στην MPS Manolakakis
  • Πλήρη γκάμα κρανών LS2 θα βρεις στην MPS Manolakakis
  • Πλήρη γκάμα κρανών LS2 θα βρεις στην MPS Manolakakis

Πλήρη γκάμα κρανών LS2 θα βρεις στην MPS Manolakakis

Αν ψάχνεις μοντέρνα κράνη με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, θα βρεις στην MPS Manolakakis ολόκληρη την γκάμα κρανών της LS2, σε πολλά και ποικίλα σχέδια.

Τα κράνη της LS2 είναι κατασκευασμένα με τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους, παρέχοντας στον αναβάτη ασφάλεια και σιγουριά σε όλες του τις μετακινήσεις, ενώ κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία κράνη της παγκόσμιας αγοράς. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την εξέλιξη των προϊόντων της, εισάγοντας σε αυτά νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να τα επιλέγουν ακόμα και αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος των Superbikes WSBK, ενώ είναι ανάμεσα στις πρώτες που υιοθέτησε τις νέες και πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας ECE 22.06.


O Adrian Huertas τρέχει με κράνος της LS2

Η LS2 χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και έχει αναπτύξει πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής με τα εξωτερικά κελύφη να κατασκευάζονται από HPTT, Composite και Carbon Fiber.
 

- Polycarbonate: Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα μίγμα από υλικά ABS, και παράγεται με μία μοναδική μέθοδο που υιοθετήθηκε από τους ερευνητές της LS2 η οποία ονομάστηκε HPTT (High Pressure Thermoplastic Technology Resin).
 
- Composite: Μαζί με έναν συνδυασμό πολυμερών ρητίνης, παρέχει υψηλή αντοχή στην τριβή και μεγάλη αντοχή σε περίπτωση πρόσκρουσης ώστε να μην αλλοιώνεται το κέλυφος.
 
- Carbon Fiber: Χρησιμοποιούνται πολλαπλές στρώσεις ινών άνθρακα επίσης συνδυασμένα με πολυμερή ρητίνη. Η διαδικασία συμπεριλαμβάνει ένα τρόπο επεξεργασίας που τα καλούπια πρέπει να αντέχουν θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 120°C.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στην γκάμα της LS2 υπάρχουν όλοι οι τύποι κρανών από Full Face, Modular, ανοιγόμενα, Jet, Off Road, Adventure και παιδικά. Είναι όλα διαθέσιμα στην MPS Manolakakis, όπως επίσης και γνήσια αλλά και after market ανταλλακτικά, είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά, ότι χρειάζεται δηλαδή ένας μοτοσυκλετιστής. Μπορείς να αναζητήσεις εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμείς μέσα στην σελίδα του mps.net.gr όπου είναι ομαδοποιημένα, ενώ με την προσθήκη φίλτρων μπορείς να στοχεύσεις στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που επιθυμείς ή τον κατασκευαστή. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς, ενώ εάν δεν θέλεις να πληρώσεις online με την χρεωστική σου, υπάρχει και δυνατότητα αποπληρωμής με αντικαταβολή.
 

Μάθετε περισσότερα >>>
MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ