Spy pics: Κι άλλη έκδοση του Triumph Thruxton;

Μια ακόμη εκδοχή της Thruxton R εθεάθη να δοκιμάζεται. Δείτε περισσότερα για το τι ξέρουμε μέχρι τώρα…

Πριν λίγο καιρό, έγινε η αποκάλυψη της Triumph Thruxton R TFC, η πρώτη «factory custom» της βρετανικής εταιρείας που βασίστηκε σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πλατφόρμα της Triumph. Φαίνεται πως η απήχηση της Thruxton είναι πολύ υψηλή, καθώς μια ακόμα έκδοση της μοτοσυκλέτας με αλλαγές που μπορούν να περάσουν ως «special edition», εθεάθη.

Πιο συγκεκριμένα, το Motorcycle News αποκάλυψε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μια Thruxton R, με πολλά τμήματά της σε μαύρο χρώμα. Κοιτάξτε την εικόνα: Εκτός από τα «εύκολα», δηλαδή το ρεζερβουάρ και την ουρά, βλέπουμε την χρήση μαύρου και στο πιρούνι της Showa (που είναι χρυσό στην R), τους τροχούς, τα καπάκια του κινητήρα, το ψαλίδι, το «στεφάνι» γύρω από το φανάρι και τους τροχούς.

Οι αλλαγές αυτές μαρτυρούν, ότι ίσως μια Thruxton R «Black» είναι στα σκαριά, ακολουθώντας την τακτική που η Triumph εφαρμόζει και σε άλλα μοντέλα της, όπως την σειρά Bonneville. Για μια τέτοια περίπτωση βέβαια, στο τελικό μοντέλο περιμένουμε να δούμε και εξάτμιση σε μαύρο χρώμα αντίστοιχα, μιας και η μοτοσυκλέτα δοκιμών φέρει μια εξάτμιση σε απόχρωση τιτανίου –προφανώς, ως έτοιμο τμήμα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.