Στη Moto Mania θα βρεις μεγάλη γκάμα ειδών ένδυσης και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας

Στη Moto Mania θα βρεις μεγάλη γκάμα ειδών ένδυσης και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας

Στην Motomania θα βρεις ότι χρειάζεσαι για να καλύψεις τις μοτοσυκλετιστικές σου ανάγκες. Από είδη προστατευτικής ένδυσης και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα σου μέχρι λιπαντικά και αντικλεπτικές αλυσίδες & λουκέτα.

Η Moto Mania δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας από το 1971. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων από επώνυμες εταιρείες, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα για να τοποθετήσετε στο κράνος ή την μοτοσυκλέτα σας αξεσουάρ, ή ακόμα και να φέρετε το κράνος και την βαλίτσα σας για επισκευή.

Κράνη, είδη ένδυσης και αξεσουάρ

Στη Moto Mania θα βρεις Full Face κράνη από κατασκευαστές όπως STR, Yohe Winger, Corsa, Axxis αλλά και πιο Premium επιλογές όπως X-Lite, με μοντέλα που ανταποκρίνονται σε όλους τους προϋπολογισμούς, από πολύ προσιτά στα 70 ευρώ έως και τα 440 ευρώ, με Carbon κελύφη και σπορ χαρακτηριστικά. Μπορείς επίσης να επιλέξεις μέσα από μία ευρεία γκάμα Flip-Up (ανοιγόμενα) ή και κράνη τύπου Jet. Εάν θέλεις μπουφάν, καλοκαιρινό ή και τεσσάρων εποχών, η Moto Mania σε έχει καλυμμένο, αφού διαθέτει μεγάλη γκάμα, από εταιρείες όπως Bering, Nordcap, Seventy Degrees και άλλες. Στα είδη ένδυσης του καταστήματος υπάρχουν επίσης γάντια, παπούτσια/μπότες, παντελόνια, αδιάβροχα, ισοθερμικά και προστατευτικά χειρολαβών που είναι εξαιρετικά χρήσιμα για το χειμώνα και κρατούν τα χέρια σου ζεστά. Γυαλιά, μπαλακλάβες, κουκούλες μοτοσυκλέτας αλλά και ενδοεπικοινωνίες σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, ενώ μεγάλη είναι και η ποικιλία αντικλεπτικών που θα βρεις στο κατάστημα. Κλειδαριές σπιράλ, δισκοφρένου, σε σχήμα πέταλο και βάσεις εδάφους θα ασφαλίσουν την μοτοσυκλέτα σου ακόμα και εάν δεν την παρκάρεις σε κλειστό γκαράζ ή πυλωτή.

Όλα αυτά αλλά και διάφορα λιπαντικά spray πολλαπλών χρήσεων θα βρεις στη Moto Mania. Μπορείς να παραγγείλεις τηλεφωνικά τα προϊόντα που επιθυμείς και να πληρώσεις με αντικαταβολή στην πόρτα σου, με όλες τις παραγγελίες εντός Αττικής να παραδίδονται χωρίς χρέωση για τα μεταφορικά.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιστοσελίδα:www.moto-mania.gr  
Facebook
Λένορμαν 107, Κολωνός 10443
Τηλ: 210 514 9902
Email: contact@moto-mania.gr