LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην MPS Manolakakis θα βρεις όλα τα κράνη της LS2
2 Φωτογραφίες »

Στην MPS Manolakakis θα βρεις όλα τα κράνη της LS2

Τα κράνη της LS2, αποκτούν χαρακτηριστικά που τα τοποθετούν μεταξύ των κορυφαίων επιλογών της αγοράς με εξαιρετική σχέση ποιότητα τιμής, πληρώντας πλέον τις πιο αυστηρές ECE 22.06 προδιαγραφές ασφαλείας. Θα τα βρεις στην MPS Manolakakis

Η LS2 είναι μία εταιρεία που βάζει σε πρώτο πλάνο την καινοτομία, επιδιώκοντας να φέρνει συνεχώς νέες τεχνολογίες στον χώρο της προστατευτικής ενδυμασίας για αναβάτες και κυρίως τα κράνη. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της LS2 χρησιμοποιεί μία δική της πατέντα για την κατασκευή του κελύφους των κρανών της, με ένα υλικό που ονομάζεται KPA και αποτελείται από ένα μίγμα θερμοπλαστικού υλικού με ίνες αραμιδίου. Φυσικά στα πιο

Premium κράνη της συμπεριλαμβάνονται και κάποια με κέλυφος από ανθρακονήματα, που είναι πολύ ελαφριά και ανθεκτικά παράλληλα. Η LS2 χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και έχει αναπτύξει πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής με τα εξωτερικά κελύφη να κατασκευάζονται από HPTT, Composite και Carbon Fiber.
 

  • Polycarbonate το οποίο χρησιμοποιείται το σε συνδυασμό με ένα μίγμα από υλικά ABS, και μια μοναδική διαδικασία που υιοθετήθηκε από τους ερευνητές της LS2 η οποία ονομάστηκε HPTT (High Pressure Thermoplastic Technology Resin).
  • Composite σε συνδυασμό με πολυμερή ρητίνη που παρέχουν υψηλή αντοχή στην τριβή και μεγάλη αντοχή σε περίπτωση πρόσκρουσης ώστε να μην αλλοιωθεί το κέλυφος.
  • Carbon Fiber πολλαπλών στρώσεων τα οποία επίσης είναι συνδυασμένα με πολυμερή ρητίνη. Η διαδικασία συμπεριλαμβάνει ένα τρόπο επεξεργασίας που τα καλούπια πρέπει να αντέχουν θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 120C.   


Το κορυφαίο στην κατηγορία του Carbon ανοιγόμενο κράνος Advant X Carbon της LS2

Για την διατήρηση του εσωτερικού των κρανών σε κατάσταση καινούριου, χρησιμοποιούνται στα μαξιλαράκια ίνες ασημιού, χαρίζοντάς τους αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, κρατώντας το κεφάλι του αναβάτη υγιές και καθαρό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την χώρα μας όπου οι υψηλές θερμοκρασίες (ιδιαίτερα το καλοκαίρι), προκαλούν πολλή εφίδρωση στο κεφάλι. Παράλληλα, όλα τα νέα κράνη της LS2 πληρούν τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας ECE 22.06, λαμβάνοντας πιστοποίηση ύστερα από υποβολή σε τεστ.

Στην γκάμα της LS2 θα βρεις όποιο τύπο κράνους επιθυμείς, από Full Face, ανοιγόμενα (Modular), Adventure, ανοιχτά τύπου Jet, για Motocross αλλά και παιδικά. Θα τα βρεις όλα στην MPS Manolakakis όπως επίσης και γνήσια αλλά και after market ανταλλακτικά, είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά, για να καλύψεις όλες σου τις μοτοσυκλετιστικές ανάγκες. Μπορείς με μεγάλη ευκολία να αναζητήσεις τα προϊόντα που επιθυμείς κάνοντας κλικ στο mps.net.gr, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης φίλτρων για να κάνεις πιο στοχευμένη την αναζήτησή σου. Μάλιστα σε παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα αποστολής, ενώ υπάρχει και δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, όπως επίσης και διαδικτυακά με χρεωστική κάρτα.
 

Μάθετε περισσότερα >>>
MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ