Test AGVpro Air Tour: Προσιτό και ελαφρύ καλοκαιρινό

Ποιος είπε ότι επειδή οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, δεν χρειάζεται να φοράς μπουφάν μοτοσυκλέτας; Το νέο μπουφάν AGVPro Air Tour θα σου προσφέρει προστασία στις καλοκαιρινές σου διαδρομές, θα σε κρατήσει δροσερό ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες, χωρίς να κάνει καμία έκπτωση στην ασφάλειά σου.

Δοκιμάζουμε το καλοκαιρινό μπουφάν AGVpro Air Tour

Η AGVPro για ακόμα μία φορά έχει τη λύση στο μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα στην κατηγορία των καλοκαιρινών μπουφάν. Γνωρίζοντας αρκετά καλά τις ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, προσφέρει την νέα προσιτή επιλογή AGVPro Air Tour, την οποία και παραλάβαμε από το κατάστημα της TooFast προκειμένου να το δοκιμάσουμε σε πραγματικές και ζεστές συνθήκες!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεση - Εφαρμογή

Το καλοκαιρινό διάτρητο μπουφάν AGVpro Air Tour είναι κατασκευασμένο από ύφασμα FibreTech, ένα υλικό που χρησιμοποιούν κατά κόρον αρκετοί κατασκευαστές στον τομέα του εξοπλισμού, καθώς χαρακτηρίζεται από το χαμηλό του βάρος και την αντοχή στη φθορά. Μιλώντας για βάρος, αξίζει να αναφέρουμε πως έχει από τα χαμηλότερα της κατηγορίας, αφού στη δική μας ζυγαριά ακριβείας έδειξε μόλις 1,19 κιλά σε L μέγεθος. Το νούμερο αυτό γίνεται αισθητό και στην πράξη, αφού παραμένει άνετο ακόμα και στην πολύωρη οδήγηση, χωρίς να νιώθεις κάποιο περιορισμό στις κινήσεις όπως τα “βαριά” χειμερινά τζάκετ.



Η γραμμή του AGVpro Air Tour θα λέγαμε πως είναι στενή, εφαρμοστή, με κοντή και σπορ σχεδίαση, ταιριάζοντας σε όλους τους τύπους μοτοσυκλετών, ενώ όταν το φορέσεις νιώθεις να “αγκαλιάζει” το σώμα σου. Για την καλύτερη εφαρμογή του όμως σε κάθε σωματότυπο, το Air Tour εφοδιάζεται με ιμάντες velcro στη μέση, στις μανσέτες, αλλά και στο κολάρο του λαιμού, το οποίο έχει ένα μαλακό “σφουγγαράκι” για ακόμα πιο ευχάριστη αίσθηση, χωρίς να νιώθεις ότι σε “κόβει” ο γιακάς του μπουφάν. Στο μπροστινό μέρος, το κλείσιμο αναλαμβάνει ένα φερμουάρ της YKK, γνωστής εταιρείας στο χώρο, ενώ συναντάμε διάφορες ραφές και διακριτικές λεπτομέρειες σε έντονο fluo χρώμα.

Πρακτικότητα

Τώρα σε ότι αφορά τον τομέα της πρακτικότητας, το Air Tour της AGVpro διαθέτει τρεις συνολικά τσέπες στο εξωτερικό του, που στο σύνολό τους κλείνουν με φερμουάρ. Οι δύο, αρκετά μεγάλες και πρακτικές, βρίσκονται στις γνωστές θέσεις των μπουφάν, ενώ η τρίτη στο στήθος βολεύει αρκετά στην αποθήκευση ενός πορτοφολιού, κινητού ή μερικών εγγράφων, Βέβαια, αν οι τρεις εξωτερικές τσέπες δεν σε ικανοποιούν για να αποθηκεύσεις τα καθημερινά σου μικροαντικείμενα, υπάρχει και μία μεγάλη εσωτερική τσέπη, η οποία κι αυτή “ασφαλίζει” με φερμουάρ.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μάθετε περισσότερα >>>
TOOFAST
Λ. Βουλιαγμένης 583, 16452, Αργυρούπολη