• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test κράνος FSD FS-820: Full face σε τιμή jet

Με αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση, έξυπνο σύστημα αεραγωγών που αποτρέπει το θάμπωμα της ζελατίνας, ECE 22.06 προδιαγραφές και προσιτή τιμή, το νέο FS-820 αποτελεί μια υψηλού value for money πρόταση που δύσκολα περνά απαρατήρητη.

Λιανική τιμή: 65 ευρώ

Η FSD έχει αποδείξει έμπρακτα πως είναι μια πολύ δραστήρια εταιρεία καθώς παρουσιάζει συνεχώς νέα κράνη που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας ευρείας γκάμας αναβατών σε προτάσεις με υψηλή σχέση ποιότητας – αξίας. Ένα από τα νέα κράνη είναι και το FS-820, το οποίο έφτασε στα χέρα μας μέσω της Πατμανίδης Α.Ε. που εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της FSD στη χώρα μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοντέρνος και σύγχρονος σχεδιασμός

Το FS-820 είναι ένα full face κράνος με εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό. Το συγκεκριμένο υλικό χρησιμοποιείται στα περισσότερα κράνη της αγοράς ανεξαρτήτων τιμής καθώς προσφέρει χαμηλό βάρος και έχει τη δυνατότητα να απορροφά και να μεταφέρει τις δυνάμεις κρούσης σε όλη του την επιφάνεια. Αυτό που μας εντυπωσίασε μόλις βγάλαμε το συγκεκριμένο κράνος από το προστατευτικό πουγκί του, ήταν η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμά του που είναι αντίστοιχα πολύ ακριβότερων προτάσεων. Ο σχεδιασμός του είναι σπορ και αεροδυναμικός με μια διακριτική αεροτομή να σχηματίζεται στο πίσω μέρος, ενώ λίγο πιο κάτω οι οπές εξαερισμού παραπέμπουν σε αεροδυναμικά βοηθήματα. Είναι διαθέσιμο σε 5 νούμερα από Small μέχρι XXL σε μονόχρωμο ή με γραφικά.


 

Carbol look μηχανισμός ζελατίνας

Εφοδιάζεται με διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα η οποία διαθέτει κούμπωμα στο εμπρός μέρος που αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμα και λάστιχο στεγανοποίησης περιμετρικά. Δεν διαθέτει αναμονές για αντιθαμβωτική μεμβράνη, αλλά ο μηχανισμός της επιτρέπει να μένει λίγα χιλιοστά ανοικτή ώστε να μη θαμπώνει. Σε αυτό συμβάλει και ο εμπρός αεραγωγός που στέλνει φρέσκο αέρα στην εσωτερική πλευρά της. Ο όμορφος carbon look μηχανισμός κάνει εύκολη την αφαίρεση της ζελατίνας μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς φυσικά να απαιτούνται εργαλεία. Λειτουργεί με σαφήνεια και έχει συμπαγή αίσθηση που δείχνει ότι θα δουλεύει απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια.


 

1.570 γραμμάρια σε Large μέγεθος

Για τον σωστό εξαερισμό φροντίζει ένα πλήρες σύστημα που αποτελείται από τρεις ρυθμιζόμενους αεραγωγούς στο εμπρός μέρος (έναν στο σαγόνι και δυο στο μέτωπο), ενώ ο ζεστός αέρας αποβάλλεται από το πίσω μέρος του κράνους. Η ζυγαριά ακριβείας μας έδειξε 1.570 γραμμάρια σε Large μέγεθος, νούμερο απολύτως λογικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και των νέων, αυστηρότερων προδιαγραφών ασφάλειας. Η εσωτερική επένδυση μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τα μαξιλαράκια να έχουν πλούσιο αφρώδες και ωραία αίσθηση, ενώ αγκαλιάζουν σωστά όλο το πρόσωπο προσφέροντας άνεση ακόμα και στην πολύωρη χρήση και φροντίζουν ώστε να μένει σταθερό το κράνος. Το κλέισιμό του γίνεται με μικρομετρικό κούμπωμα για μεγαλύτερη ευκολία με τους ιμάντες να καλύπτονται από ύφασμα. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι διαθέτει σταθερό επιρρίνιο που στέλνει τα χνώτα προς τα κάτω και αφαιρούμενο υποσιάγωνο που εξομαλύνει τη ροή του αέρα.


 

Συμπέρασμα

Το FS-820 της FSD διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κάνει άνετες και ασφαλείς τις καθημερινές σου μετακινήσεις. Είναι άνετο, με έξυπνο σύστημα εξαερισμού που αποτρέπει το θάμπωμα της ζελατίνας, έχει όμορφη σχεδίαση και τιμή που δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα