LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τώρα με τα CFMOTO 700MT & 800MT παίρνεις δώρο κεντρική βαλίτσα

Τώρα με τα CFMOTO 700MT & 800MT παίρνεις δώρο κεντρική βαλίτσα

Στα πλαίσια μίας προωθητικής ενέργειας της Muvus, από την 1η Αυγούστου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων με την αγορά της CFMOTO 700MT & 800MT παίρνεις δώρο μία κεντρική βαλίτσα από σκληρό πλαστικό και αλουμίνιο αντίστοιχα

Η Muvus, στην νέα της καλοκαιρινή προσφορά δίνει δώρο στην τιμή αγοράς των CFMOTO 700MT και 800MT μία κεντρική βαλίτσα της SHAD. Η προσφορά ισχύει από την 1η Αυγούστου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Με την αγορά του 800 MT Explore στα 10.990 ευρώ δίνεται δώρο μία βαλίτσα αλουμινίου χωρητικότητας 48 λίτρων, ενώ με το 700MT στα 6.390 ευρώ δίνεται δώρο μία βαλίτσα από σκληρό πλαστικό χωρητικότητας 44 λίτρων. Η προσφορά αυτή αποτελεί το ιδανικό καλοκαιρινό δώρο για όσους ταξιδεύουν με την μοτοσυκλέτα τους και θέλουν να ανανεώσουν το όχημά τους με την adventure ναυαρχίδα της CFMOTO (800ΜΤ) ή ένα από τα sport touring μοντέλα της εταιρείας (700MT) και ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Το πιο εξοπλισμένο μοντέλο της CFMOTO, το 800MT Explore Edition αποκτά έναν δικύλινδρο εν σειρά, οκταβάλβιδο κινητήρα 799cc μετεξέλιξη του LC8 της KTM, που αποδίδει 95 άλογα στις 9.000 σαλ και 75 Nm ροπής στις 7.500 σαλ. Η έκδοση Explore αποκτά στον στάνταρ εξοπλισμό 4 διαφορετικά Riding Modes, Sport, Off Road, Rain και All Terrain, μία Multimedia οθόνη αφής 8 ιντσών με ενσωμνατωμένο GPS, ενώ εξοπλίζεται και με ένα ραντάρ πίσω που προειδοποιεί τον αναβάτη για οχήματα που βρίσκονται στην τυφλή γωνία του. Όπως και η έκδοση Touring, εφοδιάζεται με ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών, θερμαινόμενη σέλα αναβάτη και γκριπ, σύστημα ελέγχου πίεσης των ελαστικών, σταμπιλιζατέρ, κεντρικό σταντ, προστατευτική ποδιά και cruise control, ενώ υπάρχει επίσης και αμφίδρομο quickshifter για γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων. 
 



Το "όρθιο" sport touring μοντέλο της CFMOTO, που δεν είναι άλλο από το 700MT, αποκτά έναν επίσης δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα στα 693cc με δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους, μέγιστη απόδοση 67 ίππων στις 9.000 σαλ και ροπή 68 Nm στις 6.500 σαλ. Στο σύστημα πέδησής του συναντάμε δαγκάνες της J.Juan (θυγατρικής της Brembo), ενώ στον πίνακα οργάνων υπάρχει μία TFT οθόνη 5 ιντσών. Οι αλουμινένιοι τροχοί είναι 17 ιντσών και επιτρέπουν στην 700MT να έχει μία πιο σπορ οδηγική συμπεριφορά κάνοντας το πλάγιασμα από στροφή σε στροφή παιχνιδάκι. Με τον μεγάλο ανεμοθώρακα εμπρός, απομακρύνει τον αέρα από το σώμα του αναβάτη και χαρίζει άνετα χιλιόμετρα, ενώ με την κεντρική βαλίτσα της Shad δώρο, το Value for Money στοιχείο της εκτοξεύεται. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »