Yamaha MT-09 με μόλις 600 ευρώ για το νέο αυτόματο σειριακό Σασμάν
Yamaha MT-09 με μόλις 600 ευρώ για το νέο αυτόματο σειριακό Σασμάν
  • Yamaha MT-09 με μόλις 600 ευρώ για το νέο αυτόματο σειριακό Σασμάν
  • Yamaha MT-09 με μόλις 600 ευρώ για το νέο αυτόματο σειριακό Σασμάν

Yamaha MT-09 με μόλις 600 ευρώ για το νέο αυτόματο σειριακό Σασμάν

Νέες Τιμές για YAMAHA TENERE 700 & MT-09 Y-AMT
Με μειωμένη τιμή και το Tenere από 10.990 ευρώ
To ολοκαίνουργιο MT-09 με το αυτόματο κιβώτιο στα 11.790 ευρώ
Εντονότερη εμπειρία οδήγησης με το νέο Y-AMT

Με μειωμένη τιμή και το Tenere από 10.990 ευρώ

H Yamaha ανακοινώνει την νέα, μειωμένη τιμή για την Tenere 700, καθώς και την
τιμή της ΜΤ-09 με τεχνολογία Υ-ΑΜΤ, το νέο αυτόματο-σειριακό κιβώτιο
ταχυτήτων.

Tenere 700

Η Tenere 700, το εμβληματικό μοντέλο Adventure της Yamaha, υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε όποιο σημείο του πλανήτη ονειρευτείτε, να απολαύσετε τη ζωή χωρίς όρια και να βιώσετε μια νέα αίσθηση απόλυτης ελευθερίας. Με τον δικύλινδρο υψηλόρροπο κινητήρα 690 κ.εκ. προδιαγραφών EU5 και ειδικά βελτιστοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων για ιδανική ισορροπία μεταξύ ισχύος και ελέγχου, αυτή Adventure μοτοσυκλέτα μεγάλων αποστάσεων, κατασκευάστηκε για τέλεια απόδοση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης στο χώμα και την άσφαλτο. Το μικρών διαστάσεων σωληνωτό πλαίσιο και η λεπτή εξωτερική σχεδίαση προσφέρουν μέγιστη ευελιξία στην εκτός δρόμου οδήγηση, με τον αναβάτη όρθιο ή καθισμένο στη σέλα, ενώ η μεγάλης διαδρομής ανάρτηση και οι ακτινωτοί τροχοί σου δίνουν τη δυνατότητα να μετακινηθείτε με ασφάλεια όπου και όποτε το θελήσετε. Απλά γεμίστε το ρεζερβουάρ και ανοίξτε το γκάζι. Ο Επόμενος Ορίζοντας είναι Δικός σας.
 
Τώρα, με νέα, μειωμένη τιμή στα 10.900€!
Ανακαλύψτε τον Επόμενο Ορίζοντα εδώ: https://www.yamaha-
motor.eu/gr/el/motorcycles/adventure/pdp/t-n-r-700-2024/

MT-09 Y-AMT στα 11.790€

MT-09 Y-AMT
Την τελευταία δεκαετία, η MT-09 έχει παγιώσει τη θέση της ως μια εμβληματική μοτοσυκλέτα της Yamaha και τώρα, περνάει σε μια εντελώς νέα διάσταση, με την παρουσίαση της ΜΤ-09 Y-AMT, με την μοναδική νέα τεχνολογία αυτόματου – σειριακού κιβωτίου ταχυτήτων.
Γίνετε ένα με την MT-09 περισσότερο από ποτέ, εστιάστε στην επιτάχυνση που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, καθώς και στον εξαιρετικά ακριβή χειρισμό που παρέχουν οι αλλαγές ταχυτήτων που γίνονται με σπορ, δυναμικό τρόπο μέσω του μοχλού που βρίσκεται στο χέρι (MT) ή μέσω του πλήρως αυτόματου κιβωτίου (AT). Η αλλαγή σχέσεων μόνο με το χέρι, σε αντίθεση με τον συνδυασμό ποδιού και χεριού είναι πιο γρήγορη και απαιτεί λιγότερο χρόνο σκέψης, επιτρέποντας στον αναβάτη, να ανακαλύψει έναν εντελώς νέο τρόπο για να απολαμβάνει τη συναρπαστική απόδοση του κινητήρα CP3. Η μετάδοση MT παρέχει πιο γρήγορες και πιο σαφείς αλλαγές ταχυτήτων με τις άκρες των δαχτύλων και χωρίς τη χρήση συμπλέκτη, μέσω ενός διαισθητικού, απτικού διακόπτη see-saw, ο οποίος επιτρέπει την απελευθέρωση της πλήρους ισχύος και του συνόλου των σπορ δυνατοτήτων της MT-09. Αυτή η επαναστατική εμπειρία αλλαγής ταχυτήτων σας επιτρέπει να εστιάζετε στο εξαιρετικό κράτημα, το φρενάρισμα και την συναρπαστική επιτάχυνση της MT-09. Με αυτή την ακόμα πιο έντονη εμπειρία οδήγησης, η σχέση του αναβάτη με τη μοτοσυκλέτα ανεβαίνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο απόλαυσης της σπορ οδήγησης. Εναλλακτικά, απλοποιήστε ακόμη περισσότερο τις αλλαγές ταχυτήτων με τη μετάδοση AT, η οποία περιλαμβάνει ένα πλήρως αυτόματο κιβώτιο με δύο επιλογές που ταιριάζουν σε διαφορετικά σενάρια οδήγησης.

Τιμή: 11.790€
Απολαύστε την εδώ: https://www.yamaha-
motor.eu/gr/el/motorcycles/hyper-naked/pdp/mt-09-y-amt-2024
#GetYourYamahaNow

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »