ΦΟΡΜΕΣ

Αγωνιστική ολόσωμη φόρμα

ΦΟΡΜΕΣ

Διαιρούμενη δερμάτινη φόρμα

Για μέγιστη προστασία

Οι φόρμες δεν είναι ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν μόνο οι οδηγοί αγώνων. Η προστασία που παρέχει μια ολόσωμη ή διαιρούμενη φόρμα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε οποιονδήποτε αναβάτη μοτοσυκλέτας.

 

Όπως κάθε κομμάτι μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού έτσι και οι φόρμες, εφόσον τηρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές, είναι ικανές να σας προστατέψουν, σε περιπτώσεις έντονης τριβής. Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες που θα δούμε παρακάτω.

Οι φόρμες χωρίζονται σε ολόσωμες και διαιρούμενες και το υλικό που συναντάμε συχνότερα είναι το δέρμα. Όσο πιο ποιοτικό και ισχυρό το δέρμα, τόσο μεγαλύτερη η προστασία, σε πτώσεις με μεγάλη ταχύτητα. Οι ολόσωμες, παρέχουν περισσότερη ασφάλεια, αγωνιστικού τύπου, αλλά είναι περισσότερο άβολες, σε συνθήκες συχνών στάσεων ή τουρισμού. Οι διαιρούμενες, προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, καθώς μπορεί να αποσυνδεθεί το πάνω από το κάτω μέρος. Η επιλογή γίνεται, ανάλογα με τη χρήση του αναβάτη και το περιβάλλον που κινείται. Η φόρμα θα πρέπει να εφαρμόζει σωστά και οι ποιότητα των υλικών να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Μερικές εφαρμογές περιέχουν δέρμα καγκουρό, για να μειώσουν το βάρος. Αν το πεδίο δράσης σας, είναι οι ανοιχτοί δρόμοι ,τα ταξίδια ή κάποια πίστα, η αγορά μιας φόρμας, θα πρέπει να είναι στη λίστα με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός