ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

Δύο τεπόζιτα με custom βαφή

Ολική επαναφορά

Οι περισσότεροι αναβάτες μοτοσυκλέτας δυστυχώς, έχουν εμπειρία από πτώση κάποια στιγμή στη ζωή τους. Όταν η ζημιά είναι επισκευάσιμη τα φανοποιεία μπορούν να φέρουν τη μοτοσυκλέτα στην αρχική της κατάσταση. Επίσης μπορούν να δώσουν λύση στις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

 

Γνωρίζετε ότι οι εργασίες φανοποιείας, είναι εξίσου σημαντικές, και στο αισθητικό κομμάτι και στην επαναφορά της μοτοσυκλέτας, στην αρχική κατάσταση της;

Συνήθως, μετά από κάποια ανεπιθύμητη πτώση, η μοτοσυκλέτα έχει υποστεί ζημιές, άλλοτε μικρές και κάποιες φορές, μεγαλύτερης έκτασης. Όσο αναφορά το αισθητικό κομμάτι, περιλαμβάνονται εργασίες βαφής ή συγκόλλησης, είτε αντικατάστασης των πληγωμένων κομματιών. Σε εργασίες επαναφοράς στην αρχική κατάσταση, περιλαμβάνονται εργασίες σφυρηλάτησης ή κόλλησης και μέτρησης σε ειδικά μηχανήματα. Η λάθος επιλογή του συνεργείου που θα αναλάβει τις εργασίες, μπορεί να οδηγήσει σε ξεφλούδισμα η ξεθώριασμα της βαφής, είτε σε κακή αποκατάσταση σε ζημιές του πλαισίου ή άλλων ζωτικών μερών της μοτοσυκλέτας. Σημαντικός, είναι επίσης, ο ρόλος της φανοποιείας, στις περιπτώσεις ανακατασκευής παλαιότερων μοντέλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός