ΜΠΟΤΕΣ

Αγωνιστική μπότα

ΜΠΟΤΕΣ

Μπότα τουριστικής χρήσης

Προστατέψτε τα πόδια σας

Δυστηχώς δεν βλέπουμε συχνά αναβάτες να φορούν μοτοσυκλετιστικές μπότες στους δρόμους. Στην πίστα είναι υποχρεωτικές, αλλά και στο δρόμο η προστασία που μπορούν να παρέχουν είναι εξίσου σημαντική.

 

Κάθε φορά που σταματάμε, τα πόδια, στηρίζουν το βάρος του κορμού μας, καθώς και το βάρος της μοτοσυκλέτας. Γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι σε περίπτωση πτώσης ή σύγκρουσης, οι μπότες, θα πρέπει να διαχειριστούν όλη αυτή την πίεση. Όπως και στην περίπτωση των χεριών, τα δάχτυλα και ο αστράγαλος, είναι ευαίσθητα σημεία, που πρέπει να προστατευτούν επαρκώς. Υπάρχουν στην αγορά, διάφορα είδη, όπως αγωνιστικές, χωμάτινες και τουρισμού.

Η επιλογή γίνεται, ανάλογα τη χρήση. Οι αγωνιστικές, παρέχουν μεγαλύτερη στήριξη στις αρθρώσεις, οι χωμάτινες, μειώνουν την κίνηση των αρθρώσεων, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση και οι τουριστικές έχουν στόχο την άνεση, σε όλες τις συνθήκες, παρέχοντας την απαιτούμενη προστασία. Οι μπότες, συνεργάζονται άψογα με ένα προστατευτικό παντελόνι και μαζί, προσφέρουν ασφάλεια, προστασία από τον καιρό και άνεση. Αν η οδήγηση της μοτοσυκλέτας, είναι σοβαρή υπόθεση για τα πόδια σας, τότε χρησιμοποιήστε και τις κατάλληλες μπότες, για την προστασία τους.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός