4 χρήσιμα δώρα για τον μοτοσυκλετιστή

Διαβάστηκε από 6007 αναγνώστες

Δες εδώ μερικές άκρως χρηστικές προτάσεις για δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου ή σε άλλο μοτοσυκλετιστή.

Η Rider`s Market Νικητάκης έχει μπει ήδη στο πνεύμα των γιορτών και προτείνει μοναδικά δώρα για μοτοσυκλετιστές. Mέσα από μια τεράστια συλλογή που καλύπτει πλήρως κάθε αναβάτη, ακόμα και τον πιο απαιτητικό, δίνει top προτάσεις για value for money προϊόντα maximum χρηστικότητας! Επώνυμες επιλογές όπως Dainese, AGV, HJC και πολλές άλλες ακόμα, βρίσκονται στη διάθεσή σου από την έμπειρη ομάδα της Rider`s Market, που πραγματικά γνωρίζει τις ανάγκες των αναβατών και τα standards ασφάλειας και προστασίας που πρέπει να έχει ο εξοπλισμός.
Φέτος, κάνε τη διαφορά και πάρε χρήσιμα δώρα για εσένα ή τους φίλους σου, που δεν θα μείνουν ξεχασμένα στο ράφι. Δες εδώ τέσσερα πολύ χρήσιμα προϊόντα από 30 έως 190 ευρώ, που θα ταιριάξουν σε κάθε προϋπολογισμό.

Κράνος HJC CS-15 FAREN MC-1SF
Τιμή: 99,90 ευρώ



Νέο full face κράνος από την εταιρία HJC που συνδυάζει προστασία, ποιότητα και όμορφη σχεδίαση σε προνομιακή τιμή! Είναι κατασκευασμένο από Polycarbonate και έχει σύστημα εξαερισμού με διπλούς αεραγωγούς στο μπροστινό μέρος και διπλή εξαγωγή αέρα στο πίσω μέρος. Διαθέτει διάφανη ζελατίνα η οποία προσφέρει 95% προστασία από τις ακτίνες UV και έχει σύστημα γρήγορης αφαίρεση ζελατίνας RapidFire. Η εσωτερική επένδυση Nylex® είναι πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη. 

Αντιανεμικό / ισοθερμικό jacket Dainese No Wind Layer D1
Τιμή: 112 ευρώ



Το αντιανεμικό ,υδροαπωθητικό και διαπνέον ελαφρύ jacket από τη Dainese, No Wind Layer D1, είναι ιδανικό για χρήση σε μετακινήσεις ή δραστηριότητες που απαιτείται ελαφριά θερμομόνωση για τον χρήστη. Είναι κατασκευασμένο από το ύφασμα ΙΝΤΕRON, 100% αντιανεμικό και αδιάβροχο με ειδική εσωτερική θερμική επίστρωση micropile. Μπορεί να συνδυαστεί με καλοκαιρινό μπουφάν, να λειτουργήσει συνδυαστικά με το χειμερινό. Ακόμα μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα σαν ένα ελαφρύ jacket ή σαν πρακτική ζακέτα για αυτούς που αθλούνται.

Iσοθερμικό / αντιανεμικό κολάρο Dainese Gaiter
Τιμή: 28 ευρώ



Το ισοθερμικό μαντήλι λαιμού Dainese WS Neck Gaiter με αντιανεμική μεμβράνη Windstopper Gore-Tex, είναι η ιδανική λύση για τους μοτοσικλετιστές κατά τους χειμερινούς μήνες. Είναι κατασκευασμένο από θερμική επένδυση polyamide και τη μαλακή και εύκαμπτη (softshell) αντιανεμική μεμβράνη της GORE-TEX ®. Είναι ελαστικό για εύκολη εφαρμογή  και φέρει σιλικόνη στο πάνω τμήμα για σωστή στήριξη στο πρόσωπο.  

Dainese Street Darker Gore-Tex
Τιμή: 185,95 ευρώ



Το μποτάκι Street Darker Gore-Tex της Dainese είναι ιδανικό για χρήση όλο το χρόνο, όχι μόνο για τις διαδρομές με μοτοσικλέτα ή scooter αλλά και για την καθημερινότητα του αναβάτη, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής ύφασμα polyamide και τη γνωστή μεμβράνη GORE-TEX ®, που το καθιστά 100% αδιάβροχο και βέβαια διαπνέον. Έχει ενισχύσεις στους αστραγάλους, όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά, ενώ το ειδικό επίθεμα στην περιοχή που έρχεται σε επαφή με τον λεβιέ των ταχυτήτων, περιορίζει τη φθορά σε εκείνο το σημείο.

Αυτά και χιλιάδες ακόμα είδη ένδυσης αναβάτη, αλλά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ελαστικά, ανταλλακτικά και αναλώσιμα θα βρείτε στο www.ridersmarket.gr. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται αυθημερόν χάρη στην υψηλή διαθεσιμότητα, ενώ για αγορές άνω των 80 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παπαναστασίου 50, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54639
Τηλ.: +30 2310 886 200

Παπαναστασίου 31, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54639
Τηλ.: +30 2310 900 013

Facebook
www.ridersmarket.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 16:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:30 – 15:00
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός