5 επώνυμα και προσιτά full face κράνη

Διαβάστηκε από 11643 αναγνώστες

Δες εδώ 5 κράνη κορυφαίων εταιρειών που δεν ζητούν τα μαλλιά της κεφαλής σου.

Ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό κράνος δεν πρέπει να λείπει από τον εξοπλισμό κανενός αναβάτη. Αν θέλεις ένα επώνυμο και ποιοτικό κράνος δεν χρειάζεται να πληρώσεις μια περιουσία. Εμείς περνάμε από κόσκινο τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα της χώρας και προτείνουμε 5 κράνη κορυφαίων εταιρειών που δεν θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ας δούμε αναλυτικά τι προσφέρει το κάθε ένα.
 
AGV K-1 Multi
Τιμή: 209,95 ευρώ


Το AGV είναι ένα full face κράνος που δίνει έμφαση στην αεροδυναμική απόδοση. Είναι εξελιγμένο σε αεροδυναμική σήραγγα και διαθέτει αεροτομή που βελτιώνει την σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο σύστημα εξαερισμού το οποίο προέρχεται από το κορυφαίο Pista GP R με τις τρεις εισαγωγές αέρα στο πάνω μέρος, ενώ η αποβολή του θερμού αέρα γίνεται από τις εξαγωγές που είναι ενσωματωμένες στην αεροτομή. Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής θερμοπλαστική ρητίνη και είναι διαθέσιμο σε 2 μεγέθη, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να αποτρέπει τραυματισμό στην κλείδα. Το σύστημα XQRS επιτρέπει την αφαίρεση της αντιχαρακτικής ζελατίνας σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Η εσωτερική αντιβακτηριδιακή επένδυση είναι πλήρως αφαιρούμενη και μπορεί να πλυθεί. Το κλείσιμό του γίνεται με Double-D και το βάρος του είναι 1.500 γραμμάρια.

Περισσότερα εδώ


HJC FG-17 TALOS MC-2SF
Τιμή: 199 ευρώ


Το FG 17 μοιράζεται το DNA με τη κορυφαία αγωνιστική σειρά RPHA αποτελώντας όμως μια πιο value for money επιλογή. Είναι σχεδιασμένο με τεχνολογία CAD και κατασκευασμένο από fiberglass για μικρό βάρος και διαθέτει μεγάλο άνοιγμα εμπρός για μεγαλύτερη ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση. Η αντιχαρακτική ζελατίνα προσφέρει 95% προστασία από τις ακτίνες UV και διαθέτει αναμονές για αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock, ενώ χάρη στο σύστημα RapidFire II μπορεί να βγει εύκολα και γρήγορα χωρίς εργαλεία. Το σύστημα εξαερισμού είναι πρωτοποριακό και διαθέτει αεραγωγό στο σαγόνι που διοχετεύει τον αέρα στη ζελατίνα αποτρέποντας το θάμπωμα. Το κούμπωμα του είναι αγωνιστικού τύπου με διπλούς κρίκους Double-D και στη συσκευασία περιλαμβάνεται υποσιάγωνο και επιρρίνιο.

Περισσότερα εδώ

 
KABUTO KAMUI Discover
Τιμή: 140 ευρώ


Το Kamui είναι ένα υψηλών προδιαγραφών κράνος για τουριστική χρήση κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό υψηλής αντοχής με πρόσθετα ελεγχόμενης σκληρότητας. Διαθέτει πατενταρισμένο σύστημα σταθεροποίησης, το οποίο μειώνει σημαντικά τον στροβιλισμό του αέρα και επιτρέπει εύκολη μετακίνηση του κεφαλιού σε πολύ υψηλές ταχύτητες, ενώ το διπλής πυκνότητας EPS στο εσωτερικό φροντίζει για τη μέγιστη απορρόφηση της κρούσης. Το σύστημα εξαερισμού αποτελείται από πολλαπλούς αεραγωγούς που φροντίζουν για την κυκλοφορία του αέρα κρατώντας δροσερό το κεφάλι του αναβάτη. Στο εσωτερικό του συναντάμε πτυσσόμενη ζελατίνα για τον ήλιο και η πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση Coolmax με υποδοχή για χρήση γυαλιών οράσεως. Η Micro-lock καστάνια φροντίζει για το εύκολο και ασφαλές κούμπωμα, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνεται αντιθαμβωτική ζελατίνα Pinlock, υποσιάγωνο και επιρρίνιο.

Περισσότερα εδώ


LS2 FF390 Breaker Split
Τιμή: 170,10 ευρώ


Η LS2 διαμορφώνει μόνη της ένα ειδικό μίγμα πολυανθρακικών και θερμοπλαστικών υλικών που ονομάζεται KPA (Kinetic Polymer Alloy), από το οποίο είναι κατασκευασμένο και το Breaker. Διαθέτει ρυθμιζόμενους αεραγωγούς στο πιγούνι και το μέτωπο και η διάφανη αντιχαρακτική ζελατίνα μπορεί να δεχτεί μεμβράνη Pinlock, η οποία περιέχεται στη συσκευασία. Επίσης, υπάρχει μηχανισμός κλειδώματος της ζελατίνας που αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμα σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ διαθέτει σύστημα εύκολης και γρήγορης αντικατάστασης. Είναι εφοδιασμένο με εσωτερικό φιμέ ζελατινάκι ηλίου με εύχρηστο μηχανισμό λειτουργίας, ενώ τα υποαλλεργικά εσωτερικά μαξιλαράκια αφαιρούνται πλήρως και πλένονται. Στην περιοχή του αυχένα υπάρχει μια ανακλαστική λωρίδα που κάνει πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα. Το βάρος του είναι 1400 γραμμάρια και συνοδεύεται από υποσιάγωνο και επιρρίνιο.     

Περισσότερα εδώ

NOLAN N87
Τιμή: 255 ευρώ


Το N87 συνδυάζει πρωτοποριακές τεχνολογίες σε ένα άκρως προσιτό πακέτο για τους απαιτητικούς αναβάτες. Το εξωτερικό κέλυφος είναι κατασκευασμένο από Polycarbonate και διαθέτει εξελιγμένο μηχανισμό της  ζελατίνας που αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμα και την εισαγωγή αέρα. Το σύστημα AirBooster κρατά δροσερό και στεγνό το κεφάλι του αναβάτη φροντίζοντας για την σωστή κυκλοφορία του αέρα. Η εσωτερική επένδυση Clima Comfort διπλής πυκνότητας προσφέρει μέγιστη άνεση και διαθέτει υποδοχή για γυαλιά, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί για να πλυθεί. Διαθέτει αναδιπλούμενη ζελατίνα για τον ήλιο στο εσωτερικό του και κλείνει με μικρομετρική πόρπη. Έχει αναμονή για σύστημα ενδοεπικοινωνίας N-Com και η συσκευασία περιλαμβάνει αντιθαμβωτική ζελατίνα Pinlock και θήκη μεταφοράς.     

Περισσότερα εδώ

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός