AGVpro Burn: Ότι ζητάς από ένα μπουφάν (+ video)

Διαβάστηκε από 3429 αναγνώστες

Δες τώρα πώς το Burn της AGVpro μπορεί να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό σου και γιατί δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Το Burn της AGVpro είναι ένα μπουφάν μοτοσυκλέτας 4 εποχών κατασκευασμένο από Cordura 600D με αναπνέουσα μεμβράνη Dry-Tex που το καθιστά 100% αδιάβροχο. Χάρη στην αφαιρούμενη θερμική επένδυση και τους ρυθμιζόμενους αεραγωγούς σε πλευρά και στήθος, δίνει στον αναβάτη τη δυνατότητα να το προσαρμόζει ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία και να το χρησιμοποιεί όλο το χρόνο.



Παρέχει κορυφαία ασφάλεια χάρη στα πιστοποιημένα προστατευτικά CE EN 1621 σε ώμους, αγκώνες και πλάτη, ενώ στα μανίκια και το πίσω μέρος υπάρχουν ανακλαστικά ένθετα 3Μ που κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Το ρυθμιζόμενο κλείσιμο στα μανίκια και οι ιμάντες στη μέση εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο. Χάρη στην προσεκτικά μελετημένη εργονομία του παρέχει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και προσφέρει άνεση ακόμα και στην πολύωρη χρήση. Το βάρος του είναι μόλις 2,3 κιλά και συνοδεύεται από εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας.

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο κατάστημα TooFast ή με ένα κλικ στο www.toofast.gr σε νέα μειωμένη τιμή από 190 μόνο 159 ευρώ.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210 9969793
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός