Η προστασία με αερόσακο γίνεται προσιτή

Διαβάστηκε από 3749 αναγνώστες

Η Spiliotis προσφέρει το γιλέκο με αερόσακο C-Protect Air της Bering με σημαντική έκπτωση.

Η ολοκληρωμένη προστασία του αναβάτη είναι πρώτη προτεραιότητα στη Spiliotis και τώρα σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το γιλέκο με αερόσακο C-Protect Air της Γαλλικής Bering σε τιμή που δεν ξανάγινε. Πλέον μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις 289 ευρώ, αντί της αρχικής τιμής των 412 ευρώ.



Όπως τα περισσότερα γιλέκα της αγοράς, έτσι και το C-Protect Air συνδέεται με τη μοτοσυκλέτα μέσω ενός ιμάντα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Το γιλέκο διαθέτει ενσωματωμένο προστατευτικό πλάτης εξωτερικά από τον αερόσακο και έρευνες έχουν δείξει ότι αυτή η διάταξη προσφέρει μεγαλύτερα επίπεδα προστασίας. Σε περίπτωση ατυχήματος, ο αερόσακος ενεργοποιείται σε μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου και προστατεύει τον θώρακα, την κοιλιά και όλη την πλάτη.



Το C-Protect Air διαθέτει 2 τσέπες στο στήθος, ενώ η μικρή αμπούλα του αέρα κρύβεται σε ένα τσεπάκι στην περιοχή της κοιλιάς. Ζυγίζει μόνο 1,3 κιλά και έχει ανακλαστικά ένθετα που κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα. Προσαρμόζεται εξωτερικά του μπουφάν και είναι διαθέσιμο σε δυο μεγέθη που καλύπτουν κάθε σωματότυπο από Small μέχρι και XXXL.



Το γιλέκο C-Protect Air είναι μόνο ένα από τα προϊόντα της Bering που είναι σε προσφορά, καθώς «τρέχουν» εκπτώσεις και στα υπόλοιπα είδη της εταιρείας. Δείτε όλες τις προσφορές σε είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας με ένα κλίκ στο www.spiliotis.gr ή επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο κατάστημα του No Limits επί της οδού Θηβών στο Περιστέρι.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θηβών 129, Περιστέρι 12136
Τηλ.: 2105763427
www.spiliotis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός