Κέρδισε 1 κορυφαίο καλοκαιρινό μπουφάν

Διαβάστηκε από 7036 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και διεκδίκησε ένα κορυφαίο καλοκαιρινό jacket της Tucano Urbano από το κατάστημα Ξύκης.

Δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις στην προστασία του αναβάτη τους καλοκαιρινούς μήνες, για τον λόγο αυτό το Motoaccessories σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το υψηλής ποιότητας jacket Summer Marlon της Tucano Urbano από την εταιρεία Ξύκης Α.Ε.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Το Summer Marlon είναι το καλοκαιρινό μπουφάν μοτοσυκλέτας σε κλασική γραμμή από την Ιταλική Tucano Urbano. Διαθέτει μεγάλα διάτρητα τμήματα που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα διατηρώντας δροσερό τον κορμό του αναβάτη. Είναι εφοδιασμένο με αφαιρούμενη αντιανεμική και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, η οποία προστατεύει από μια ξαφνική μπόρα και από την πρωινή δροσιά. Για την ασφάλεια του αναβάτη φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ διαθέτει αναμονή για προστατευτικό πλάτης. Η τέλεια εφαρμογή επιτυγχάνεται χάρη στους ιμάντες σε μέση και χέρια, ενώ τα ανακλαστικά σημεία κάνουν τον αναβάτη πιο ορατό το βράδυ. Τέλος, είναι εξοπλισμένο με εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες διάφορων μεγεθών που εκτοξεύουν την πρακτικότητα.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Κυριακή 8 Ιουλίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Ιουλίου και το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός