Μεγάλος διαγωνισμός Moto Accessories

Κερδίστε 1 κορυφαίο κράνος Nolan

Διαβάστηκε από 12779 αναγνώστες

Κάντε like και share στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε το κορυφαίο flip up κράνος N100-5 Consistency της Nolan από τo Moto Accessories σε συνεργασία με τη Μπαξεβάνης Moto.

Το Moto Accessories σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα Nolan N100-5 Consistency και να αποκτήσετε ένα κράνος κορυφαίας ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Το Ν100-5 Consistency είναι το κορυφαίο ανοιγόμενο κράνος της Nolan, που ξεχωρίζει χάρη στον κομψό σχεδιασμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Διαθέτει αφαιρούμενη επένδυση Clima Comfort κατασκευασμένη από μικρο-διάτρητο ύφασμα δυο πυκνοτήτων και χάρη στο εξελιγμένο σύστημα αεραγωγών που διαθέτει, φροντίζει για τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του. Η ανθεκτική, αντιχαρακτική ζελατίνα έχει υποδοχές για αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock, ενώ εσωτερικά υπάρχει φιμέ ζελατίνα, η θέση της οποίας μπορεί να ρυθμιστεί. Η μικρομετρική πόρπη φροντίζει για το ασφαλές κούμπωμα του κράνους και φυσικά διαθέτει όλες τις απαραίτητες αναμονές για το σύστημα ενδοεπικοινωνίας N-Com.   

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός