Ο τόμος που δεν πρέπει να χάσεις

Ο τόμος που δεν πρέπει να χάσεις

Κυκλοφόρησε ο μοναδικός κατάλογος προϊόντων στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 5170 αναγνώστες

Ο πιο ολοκληρωμένος κατάλογος με είδη ένδυσης αναβάτη, αξεσουάρ, ανταλλακτικά και ελαστικά μοτοσυκλέτας βρίσκεται ήδη στα περίπτερα από το Moto Τρίτη.

2.000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα σε περιμένουν σε έναν μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα κατάλογο, που πρέπει να συμβουλευτείς πριν αγοράσεις. Περισσότεροι από 30 καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου προτείνουν λύσεις για να καλύψεις κάθε ανάγκη σου. Αν θέλεις να ενημερωθείς πρώτος για όλα τα νέα προϊόντα και να επιλέξεις τα ιδανικά για εσένα συγκρίνοντάς τα απευθείας, τότε δεν πρέπει να χάσεις αυτό τον κατάλογο. Είδη ένδυσης αναβάτη, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, προϊόντα βελτίωσης, ανταλλακτικά και ελαστικά με την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών του χώρου σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.



Εξοπλίσου από την κορυφή μέχρι τα νύχτα και βελτίωσε την εμφάνιση, την πρακτικότητα και τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας, του scooter ή του παπιού σου με ποιοτικά προϊόντα. Μέσα στον πολυτελή, χορταστικό τόμο των 170 σελίδων θα βρεις ακόμα tips για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές, αλλά και συμβουλές από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Αναζήτησε σήμερα τον κατάλογο σε όλα τα περίπτερα ή παρήγγειλε τον με ένα τηλέφωνο στο 210 1085500 ή συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας για να έρθει στην πόρτα σου με αντικαταβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός