Μην ξεκινήσεις για ταξίδι αν δεν έχεις αυτά τα 5 πράγματα

Μην ξεκινήσεις για ταξίδι αν δεν έχεις αυτά τα 5 πράγματα

Διαβάστηκε από 23168 αναγνώστες

Δες εδώ ποια είναι τα 5 πράγματα που πρέπει απαραίτητα να έχεις μαζί σου σε ένα ταξίδι και πώς θα σε βγάλουν από μια δύσκολη κατάσταση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο αποθηκευτικός χώρος σε μια μοτοσυκλέτα είναι περιορισμένος και αναγκαστικά επιλέγεις πολύ προσεκτικά τι θα πάρεις μαζί σου σε ένα ταξίδι, ενώ θα πρέπει και να τα πακετάρεις με σωστό τρόπο ώστε να εκμεταλλευτείς όσο το δυνατόν καλύτερα τους διαθέσιμους χώρους. Αξίζει όμως να κρατήσεις λίγο χώρο για κάποια χρήσιμα πράγματα που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »


1. Κιτ επισκευής ελαστικού
Ένα κλατάρισμα μπορεί να σε ακινητοποιήσει στη μέση του πουθενά. Για να μπορέσεις να συνεχίσεις και να φτάσεις στο κοντινότερο βουλκανιζατέρ, είναι καλό να έχεις μαζί σου κάποιο κιτ επισκευής ελαστικών. Ο όγκος και το βάρος του δεν είναι μεγάλο, οπότε δεν πιάνει πολύ χώρο.

2. GPS – Κινητό
Αν βρεθείς σε άγνωστα μέρη ένα GPS μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, αν κάπου χαθείς, ή να σε πάει στο κοντινότερο βενζινάδικο, ξενοδοχείο κ.λ.π. Με τα σύγχρονα κινητά, η ανάγκη για ξεχωριστή συσκευή πλοήγησης έχει μειωθεί σημαντικά. Σιγουρέψου ότι έχεις στερεώσει με ασφάλεια πάνω στη μοτοσυκλέτα τη συσκευή πλοήγησης ή το κινητό.

3. Power bank
Οι περισσότερες μοτοσυκλέτες που προορίζονται για τουριστική χρήση είναι εξοπλισμένες με παροχή ρεύματος 12V ή θύρα USB για τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών. Αν η δική σου μοτοσυκλέτα δεν διαθέτει, είναι καλό να έχεις μαζί σου κάποιο power bank για να μπορείς να φορτίζεις το κινητό σου ή το GPS εν κινήσει.

4. Νερό
Ένα μπουκαλάκι νερό θα βοηθήσει όχι μόνο στην ενυδάτωσή σου, αν δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί κοντά, αλλά θα χρειαστεί στην περίπτωση που θέλεις να καθαρίζεις τη ζελατίνα του κράνους σου από τα μυγάκια.   

5. Φαγητό
Για να έχεις ενέργεια και δυνάμεις δεν θα πρέπει να παραλείψεις το φαγητό. Διάλεξε κάποιο υγιεινό σνακ που θα σου δώσει άμεσα ενέργεια, χωρίς να σε βαρύνει. Επίσης, θα πρέπει να αντέχει το στρίμωγμα και τη ζέστη. Μπάρες δημητριακών, παστέλια και ξηροί καρποί είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές.

Kοινοποίησέ το »
Σχολιάσε το στο facebook »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός