Ντύσου από πάνω μέχρι κάτω με 600 ευρώ

Διαβάστηκε από 5703 αναγνώστες

Μπορείς να αποκτήσεις πλήρη και ποιοτικό εξοπλισμό χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Δες εδώ πώς.

Η επιλογή προστατευτικού εξοπλισμού αναβάτη δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση με τόσες επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά. Για να είσαι όμως σωστά ντυμένος δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία, ούτε και να χάσεις πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά value for money προϊόντα, αλλά και προσφορές από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς. Το Moto Accessories ξεψαχνίζει συνεχώς τα ηλεκτρονικά καταστήματα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και επιλέγει για εσένα όχι τις πιο φθηνές, αλλά τις πιο συμφέρουσες επιλογές. Αν θέλεις να επενδύσεις σε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και είσαι πρόθυμος να ξοδέψεις 600 ευρώ, έχουμε για εσένα το ιδανικό πακέτο που αποτελείται από κράνος, μπουφάν, γάντια, παντελόνι και μποτάκια, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xikis.gr. Ας τα δούμε αναλυτικά:
 
Κράνος



Nolan FF N87 Special Plus N-Com
Τιμή: 189 ευρώ

Η Ιταλική Nolan δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού τα προϊόντα της βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των αναβατών εδώ και πολλά χρόνια. Το FF N87 είναι ένα full face κράνος κατασκευασμένο από Polycarbonate Lexan για μεγάλη αντοχή και χαμηλό βάρος. Διαθέτει διάφανη, αντιχαρακτική ζελατίνα, η οποία έχει αναμονές για την αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και αφαιρούμενη επένδυση Clima Comfort. Είναι εφοδιασμένο με εσωτερική ανασυρόμενη φιμέ ζελατίνα VPS με προδιαγραφές UV400, ώστε να μη χρειάζεται ο αναβάτης να φορά γυαλιά ηλίου και είναι έτοιμο να δεχθεί το bluetooth σύστημα ενδοεπικοινωνίας N-Com της Nolan. Φέρει υποσιάγωνο και μικρομετρική πόρπη για εύκολο και ασφαλές κούμπωμα.

Μπουφάν

Tucano Urbano Summer Marlon
Τιμή: 148 ευρώ


Το Marlon είναι ένα κοντό, καλοκαιρινό μπουφάν σε κλασική γραμμή από την Tucano Urbano. Είναι διάτρητο για να κρατά δροσερό τον αναβάτη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και διαθέτει αφαιρούμενη, αδιάβροχη και αντιανεμική επένδυση. Φέρει πιστοποιημένα D3O Level 1 προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ μπορεί να δεχθεί και προστατευτικό πλάτης. Οι ιμάντες προσαρμογής σε μέση, πλάτη και καρπούς, φροντίζουν για την τέλεια εφαρμογή στο σώμα του αναβάτη, ενώ τα ανακλαστικά σημεία που διαθέτει τον κάνουν εύκολα ορατό στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό του υπάρχουν πρακτικές τσέπες διαφορετικού μεγέθους.

Γάντια

Tucano Urbano Summer MRK PRO
Τιμή: 54 ευρώ

Τα Summer MRK PRO της Tucano Urbano είναι κατασκευασμένα από δέρμα και έχουν διάτρητα σημεία που τα καθιστούν ιδανικά για τις μετακινήσεις σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Συνδυάζει ιδανικά την άνεση και την ασφάλεια, χωρίς να κάνει πουθενά συμβιβασμούς. Διαθέτει προστασία στις αρθρώσεις και το υλικό στις άκρες των δακτύλων κάνει εύκολη τη χρήση οθόνης αφής. Το μανικέτι είναι κατασκευασμένο από νεοπρέν, έχει μεσαίο μήκος και κλείνει με Velcro. Στο σημείο της παλάμης έχουν επένδυση από συνθετικό suede για άνετο κράτημα και αίσθηση από τα γκριπ.

Παντελόνι

Nordcap Eolos Summer
Τιμή: 95 ευρώ

Το Eolos ανήκει στη σειρά καλοκαιρινών παντελονιών της Nordcap και είναι κατασκευασμένο από υλικό τύπου cordura, που προσφέρει μεγάλη αντοχή στην τριβή. Φέρει μεγάλα διάτρητα τμήματα που κρατούν δροσερά τα πόδια του αναβάτη τις ζεστές μέρες του χρόνου, ενώ διαθέτει εγκεκριμένα προστατευτικά στα γόνατα και αφαιρούμενη αντιανεμική επένδυση. Οι ιμάντες με Velcro στη μέση φροντίζουν για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο σώμα του αναβάτη, ενώ οι ανακλαστικές επιφάνειες προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση, αφού οι υπόλοιποι οδηγοί μπορούν να διακρίνουν πιο εύκολα και γρήγορα τον αναβάτη.  

Μποτάκια

Forma Rookie Pro
Τιμή: 90 ευρώ

Το Rookie Pro είναι ένα κομψό μποτάκι για καθημερινή χρήση κατασκευασμένο από δέρμα Suede και Cordura. Η σόλα του είναι από καουτσούκ διπλής πυκνότητας για μεγαλύτερη άνεση και το κλείσιμό του γίνεται με κορδόνια και ρυθμιζόμενο Velcro. Στο πίσω μέρος υπάρχει ανακλαστικό ένθετο για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την οδήγηση τη νύχτα. Διαθέτει προστασία TPU στην περιοχή των αστραγάλων και επένδυση mesh για ομαλή κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό. Η ενδιάμεση σόλα τεχνολογίας Dual Flex απορροφά αποτελεσματικά τους κραδασμούς και οι πάτοι είναι αντιβακτηριδιακοί. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται και ανταλλακτικά κορδόνια κόκκινο χρώματος.   

Αυτά και πολλά ακόμα είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, θα βρείτε στο xikis.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός