Ντύσου επώνυμα με 700 ευρώ

Διαβάστηκε από 4210 αναγνώστες

Δες τώρα πώς θα αποκτήσεις επώνυμο και κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμό χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Η μεγάλη ποικιλία ειδών ένδυσης αναβάτη κάνει δύσκολη την επιλογή προστατευτικού εξοπλισμού. Για να είσαι όμως σωστά ντυμένος δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία, ούτε και να χάσεις πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας. Στην αγορά υπάρχουν πολλά value for money προϊόντα, αλλά και προσφορές από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς. Το Moto Accessories ξεψαχνίζει συνεχώς τα ηλεκτρονικά καταστήματα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και επιλέγει για εσένα όχι τις πιο φθηνές, αλλά τις πιο συμφέρουσες επιλογές. Αν θέλεις να επενδύσεις σε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και είσαι πρόθυμος να ξοδέψεις 700 ευρώ, έχουμε για εσένα το ιδανικό πακέτο που αποτελείται από κράνος, μπουφάν, γάντια, παντελόνι και μποτάκια, από τα Papastavrou Shops. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κράνος

AGV K1 Black
Τιμή: 164 ευρώ

Το Κ1 έχει εξελιχθεί μέσα από τους αγώνες μοτοσυκλέτας και προορίζεται για καθημερινή χρήση. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υλικό και διατίθεται σε 2 μεγέθη. Το σχήμα του έχει δοκιμαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα και η αεροτομή στο πίσω μέρος προσφέρει μεγάλη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Οι κεντρικοί αεραγωγοί έρχονται απευθείας από το αγωνιστικό Pista GP G και επιτρέπουν μεγάλη ποσότητα αέρα να εισέλθει στο κράνος, κρατώντας δροσερό το κεφάλι του αναβάτη.   
Η μεγάλη, αντιχαρακτική ζελατίνα προσφέρει ορατότητα 190 μοιρών και ο μηχανισμός της επιτρέπει το άνοιγμα σε 4 θέσεις, ενώ έχει αναμονές για αντιθαμβωτική μεμβράνη Pin Lock. Η προσεκτικά μελετημένη εσωτερική επένδυση παρέχει εξαιρετική σταθεροποίηση του κεφαλιού και μπορεί να αφαιρεθεί και να πλυθεί. Για το κούμπωμά του χρησιμοποιείται σύστημα Double D Ring και το συνολικό του βάρος είναι 1.500 γραμμάρια.
 
Μπουφάν

Dainese Air-Frame D1
Τιμή: 182 ευρώ

Το Air-Frame D1 ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν κορυφαίο ένα καλοκαιρινό μπουφάν και μάλιστα με την υψηλή ποιότητα που συνοδεύει το όνομα της Dainese. Όταν η ζέστη κάνει την εμφάνισή της, τα μεγάλα διάτρητα τμήματα φροντίζουν να κρατούν δροσερό τον κορμό του αναβάτη. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε όμως και αγκώνες, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ειδική θήκη για προστατευτικό πλάτης.
Περιλαμβάνεται εσωτερική αντιανεμική μεμβράνη, η οποία αφαιρείται και μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τη μετακίνηση τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην περιοχή του λαιμού υπάρχει μαλακό υλικό, ενώ στη μέση, τους αγκώνες και τους καρπούς υπάρχουν ιμάντες ρύθμισης για τέλεια εφαρμογή ανάλογα με το σωματότυπο του αναβάτη. Επίσης, έχει δυο εξωτερικές και μια εσωτερική τσέπη.

Παντελόνι

Dainese Drake Super Air Tex
Τιμή: 173 ευρώ

Το Drake Super Air Tex είναι το ιδανικό παντελόνι για να ολοκληρώσετε τον καλοκαιρινό σας εξοπλισμό. Έχει μεγάλα διάτρητα τμήματα σε μηρούς και κνήμες, που αποτρέπουν τη συσσώρευση υγρασίας και δροσίζουν τα πόδια του αναβάτη. Είναι κατασκευασμένο από το ελαφρύ και ανθεκτικό ύφασμα Dainese Quickdry και παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας χάρη στα προστατευτικά που υπάρχουν στα γόνατα. Για την τέλεια εφαρμογή στο σώμα του αναβάτη φροντίζει ο ιμάντας ρύθμισης που υπάρχει στη μέση. Είναι το ιδανικό καλοκαιρινό  παντελόνι τόσο για εντός, όσο και εκτός πόλης, ενώ η υπογραφή της Dainese αποτελεί εγγύηση για την υψηλή του ποιότητα.    
   
Γάντια

Dainese Desert Poon D1
Τιμή: 41 ευρώ

Τα καλοκαιρινά γάντια Desert Poon D1, έχουν σχεδιαστεί ώστε να κρατούν τα χέρια του αναβάτη δροσερά ακόμα και σε θερμοκρασίες… ερήμου. Είναι πολύ ελαφριά και φέρουν την υπογραφή ποιότητας της Dainese. Η παλάμη είναι κατασκευασμένη από συνθετικό Suede, που παρέχει άριστη αίσθηση από τα χειριστήρια για απόλυτο έλεγχο. Τα διάτρητα σημεία στα δάκτυλα και το πάνω μέρος, φροντίζουν να περνά όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα αέρα, ακόμα και όταν η μοτοσυκλέτα είναι ακίνητη.
Ελαστικό και διαπνέον ύφασμα υπάρχει στην περίμετρο κάθε δακτύλου, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εφαρμογή και να μπορεί ο αέρας να κυκλοφορεί ανάμεσα στα δάκτυλα. Το σημείο που το γάντι έρχεται σε επαφή με το μανίκι του μπουφάν, είναι κατασκευασμένο από neoprene για μεγαλύτερη άνεση και κλείνει με ρυθμιζόμενο ιμάντα. Τέλος, οι άκρες των δεικτών ενσωματώνουν την τεχνολογία Dainese Smart Touch, που επιτρέπει στον αναβάτη να κάνει χρήση οθόνης αφής, χωρίς να χρειάζεται να βγάλει το γάντι.
 
Μπότες

Dainese Motorshoe Air
Τιμή: 127 ευρώ

Σχεδιασμένο με στόχο την άνεση και τον απόλυτο έλεγχο, το Motorshoe Air, ενσωματώνει στοιχεία από αγωνιστικές μπότες, προσφέροντας υψηλό επίπεδο προστασίας και μεγάλο βαθμό πληροφόρησης. Ταυτόχρονα, παραμένει άνετο για να μπορείς να μετακινείσαι καθημερινά μέσα στην πόλη ή να κάνεις μικρά ταξίδια το Σαββατοκύριακο.
Είναι κατασκευασμένο από διαπνέον ύφασμα πολυαμιδίου ειδικής επεξεργασίας, που συνδυάζεται με Suede, ώστε να διασφαλίζεται η απαιτούμενη αντοχή και να πληρούνται οι αυστηρές προδιαγραφές της Dainese. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε φτέρνα και αστραγάλους, ενώ υπάρχει ενίσχυση στο σημείο που το μποτάκι έρχεται σε επαφή με τον λεβιέ ταχυτήτων. Τέλος, είναι εφοδιασμένο με ανακλαστικά σημεία, αντιολισθητική σόλα και για το κλείσιμό του γίνεται με κορδόνια υψηλής αντοχής.
    
Αυτά και πολλά ακόμα είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, θα βρείτε στο www.papastavroushops.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός