Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Διαβάστηκε από 3581 αναγνώστες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Moto Accessories με δώρο ένα καλοκαιρινό μπουφάν της Tucano Urbano. Δείτε το όνομα του μεγάλου τυχερού.

Εκατοντάδες ήταν οι συμμετοχές στον διαγωνισμό του Moto Accessories με αναβάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας να διεκδικούν το καλοκαιρινό jacket Summer Marlon της Tucano Urbano από την εταιρεία Ξύκης. Ο τυχερός νικητής που θα αποκτήσει αυτό το υψηλής ποιότητας μπουφάν είναι ο:
  • Νικήτας Δημητρίου από Ορεστιάδα
Το Summer Marlon είναι το καλοκαιρινό μπουφάν μοτοσυκλέτας σε κλασική γραμμή από την Ιταλική Tucano Urbano. Διαθέτει μεγάλα διάτρητα τμήματα που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα διατηρώντας δροσερό τον κορμό του αναβάτη. Είναι εφοδιασμένο με αφαιρούμενη αντιανεμική και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, η οποία προστατεύει από μια ξαφνική μπόρα και από την πρωινή δροσιά. Για την ασφάλεια του αναβάτη φροντίζουν τα πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ διαθέτει αναμονή για προστατευτικό πλάτης. Η τέλεια εφαρμογή επιτυγχάνεται χάρη στους ιμάντες σε μέση και χέρια, ενώ τα ανακλαστικά σημεία κάνουν τον αναβάτη πιο ορατό το βράδυ. Τέλος, είναι εξοπλισμένο με εσωτερικές και εξωτερικές τσέπες διάφορων μεγεθών που εκτοξεύουν την πρακτικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Ξύκης για την ευγενική χορηγία του κράνους, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Μιχαλακοπούλου 196, 115 27 Αθήνα
Τηλ: 210 7779874
Email: [email protected]
www.xikis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός