AGVpro Dakar

AGVpro Airmig

Ψάχνεις μπουφάν; Πάρε 1+1 δώρο

Διαβάστηκε από 4787 αναγνώστες

Μια μοναδική προσφορά σε περιμένει στο TooFast, αφού αγοράζοντας ένα μπουφάν παίρνεις δώρο ένα ακόμα. Διάβασε περισσότερα.

H Black Friday έρχεται νωρίτερα και το TooFast φροντίζει να σε εξοπλίσει για όλο το χρόνο, αφού αγοράζοντας ένα χειμερινό μπουφάν AGVpro Dakar, σου κάνει δώρο ένα καλοκαιρινό μπουφάν AGVpro Airmig. Μόνο με 189 ευρώ αποκτάς δυο κορυφαίας ποιότητας επώνυμα jacket που θα σε συντροφεύουν όλο το χρόνο.

AGVpro Dakar


To Dakar Dry-Tex είναι ένα χειμερινό jacket ¾ με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση, που προστατεύει από το κρύο και χαρίζει μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Είναι κατασκευασμένο από Cordura 600D και έχει αδιάβροχη Dry-Tex μεμβράνη που επιτρέπει την αναπνοή του σώματος Έχει προστατευτικά CE EN 1621 σε ώμους, αγκώνες και πλάτη, ενώ διαθέτει extra προστασία στο θώρακα. Φέρει ρυθμιζόμενο κολάρο λαιμού με ενσωματωμένο μαλακό σφουγγαράκι και έχει αεραγωγούς στο στήθος, στα πλευρά και τα μανίκια για ρύθμιση της θερμοκρασίας ανάλογα με τις συνθήκες. Φέρει ανακλαστικά σημεία και συνοδεύεται από εγγύηση Επίσημης Αντιπροσωπείας. Κωδικός παραγγελίας: SD-5816. Η αρχική τιμή του είναι 250 ευρώ, αλλά εσείς πληρώνετε μόνο 189 και παίρνετε και δώρο το Airmig!

AGVpro Airmig


To Airmig είναι ένα καλοκαιρινό διάτρητο jacket μοτοσυκλέτας από την AGVpro ιδανικό για υψηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει προστατευτικά CE EN 1621 στους ώμους, αγκώνες και στην πλάτη. Στο κολάρο λαιμού υπάρχει ενσωματωμένο μαλακό σφουγγαράκι. Χαρίζει πολύ καλή εφαρμογή χάρη στο ρυθμιζόμενο κλείσιμο στα μανίκια και στη μέση. Φέρει ανακλαστικό 3Μ για ασφαλέστερη οδήγηση τη νύχτα. Kωδικός παραγγελίας: SD-4031. Η αρχική τιμή του είναι 120 ευρώ, αλλά το TooFast σας το κάνει δώρο με την αγορά του AGVpro Dakar.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Βουλιαγμένης 583
Τηλ.: 210-9969793
www.toofast.gr
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός