Θερμαινόμενα γάντια Capit Warm Me Race

Διαβάστηκε από 1502 αναγνώστες

Τα νέα γάντια της Capit ονομάζονται Warm Me RACE και όπως και το αντίστοιχο γιλέκο της ιταλικής εταιρείας, διαθέτουν εσωτερικό κύκλωμα θέρμανσης βασισμένο στην πατενταρισμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί και στις κουβέρτες ελαστικών της.

- Αόρατο κύκλωμα: Εύκαμπτη και εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά, η επιφάνεια θέρμανσης είναι στρατηγικά τοποθετημένη ακολουθώντας τη γεωμετρία του χεριού ώστε να εξασφαλίζει μια άνετη θερμοκρασία σε όλο το χέρι, ακόμη και στα δάκτυλα.
- Εύχρηστο κουμπί ελέγχου: Με ένα μόνο κουμπί ελέγχετε τη θερμοκρασία σε τρεις διαφορετικές σκάλες. Ο φωτισμός του με διαφορετικό χρώμα για κάθε στάθμη θερμοκρασίας κάνει εύκολο τον έλεγχο σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι.
- Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου-ιόντων είναι μικρή και ελαφριά, κρυμμένη σε μια ειδική μικρή τσέπη, διατηρώντας τα γάντια σε λειτουργία ως και για 7 ώρες.
- Χρήση με smartophone: Το ειδικό αγώγιμο υλικό στις άκρες του δείκτη και του αντίχειρα επιτρέπει τη χρήση της οθόνης αφής στο τηλέφωνο ή την ταμπλέτα σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το γάντι.  

Διαθέσιμα στο κατάστημα Spiliotis
Θηβών 129, Περιστέρι 12136
Τηλ.: 2105763427
www.spiliotis.gr

Αρχική τιμή: 225 ευρώ
Νέα τιμή: 191 ευρώ

Tags: ΓΑΝΤΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός