Μάθε γιατί τα καλοκαιρινά jacket της Dainese είναι τα καλύτερα!

Διαβάστηκε από 5777 αναγνώστες

Κάνε απολαυστικές τις καλοκαιρινές σου μετακινήσεις με το κορυφαίο καλοκαιρινό jacket Air Master της Dainese.

Οι βόλτες με τη μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι είναι απολαυστικές, αρκεί να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη. Το Air Master της Dainese είναι ένα υπερσύγχρονο κι ελαφρύ καλοκαιρινό μπουφάν που προσφέρει εξαιρετικό εξαερισμό και διατίθεται σε ανδρικό και γυναικείο. Διαθέτει μεγάλα διάτρητα τμήματα κατασκευασμένα από ανθεκτικό D-Synth 350 ύφασμα, που αφήνουν τον αέρα να περάσει κρατώντας δροσερό τον κορμό του αναβάτη. Το εξωτερικό του έχει δεχθεί ειδική επεξεργασία, ώστε να απωθεί το νερό σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας.



Για την τέλεια εφαρμογή φροντίζουν οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες στα μανίκια και τη μέση, ενώ στους καρπούς υπάρχουν ελαστικά και απαλά επιθέματα. Το Air Master φέρει σύστημα σύνδεσης με παντελόνι και η εσωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένη από ειδικό, διάτρητο ύφασμα που αναπνέει.



Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ υπάρχει θήκη για προστατευτικό πλάτης, καθώς και δυο αναμονές για προστατευτικά θώρακα . Είναι εφοδιασμένο με 2 εσωτερικές και 2 εξωτερικές τσέπες, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμα μια μεγάλη τσέπη, που χωράει ένα αδιάβροχο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.dainese.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός