Brembo: Η μόνη που μπορεί να σε σταματήσει

Διαβάστηκε από 4703 αναγνώστες

Η Brembo παρουσίασε τα νέα τακάκια της σειράς LA. Δείτε πώς βελτιώνουν το φρενάρισμα της μοτοσυκλέτας σας.

Η χρήση υψηλής ποιότητας δίσκων και τακακιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε συστήματος πέδησης. Τα τακάκια της Brembo διακρίνονται για τις κορυφαίες επιδόσεις και τη μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ είναι διαθέσιμες διάφορες πάστες, από οργανικές μέχρι κεραμικές. Τα προϊόντα της Brembo είναι η πρώτη επιλογή των κορυφαίων κατασκευαστών μοτοσυκλετών, ενώ τα τελευταία 31 χρόνια έχει εφοδιάσει 27 από της μοτοσυκλέτες των MotoGP που έχουν κερδίσει πρωταθλήματα.



Η νέα σειρά τακακιών LA είναι κατάλληλη για χρήση σε δρόμο με την πάστα τους να χαρακτηρίζεται από μεγάλη διάρκεια ζωής (30% αυξημένη σε σχέση με τη σειρά SA), υψηλό συντελεστή τριβής και σταθερή απόδοση σε μεγάλο φάσμα θερμοκρασίας. Τα συγκεκριμένα τακάκια προορίζονται για χρήση στον εμπρός τροχό, ξεχωρίζουν χάρη στο λευκό χρώμα και καλύπτουν περισσότερες από 6.000 εφαρμογές ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε μοτοσυκλέτας και τις προσδοκίες κάθε αναβάτη.

Οι κατασκευαστές επιλέγουν τη Brembo επειδή το όνομά της είναι συνώνυμο της ασφάλειας, της αξιοπιστίας και των υψηλών επιδόσεων, οπότε μπορείς κι εσύ να την εμπιστευτείς. Στην eXTra Products Tassoulis θα βρείς άμεσα διαθέσιμη όλη τη γκάμα της Brembo για να βελτιώσεις τα φρένα της μοτοσυκλέτας σου καθώς και άλλα επώνυμα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 55, Αθήνα
Τηλ.: 210 9213286
www.extraproducts.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 20:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός