Μπαταρίες λιθίου: Γιατί είναι ανώτερες;

Διαβάστηκε από 13311 αναγνώστες

Δες τώρα τι διαφορές έχουν οι μπαταρίες λιθίου σε σχέση με τις συμβατικές. Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους και γιατί είναι η καλύτερη επιλογή;

Η σειρά των μπαταριών Ιόντων Λιθίου SKYRICH κατασκευάζεται από το 2002 σε δύο εργοστάσια της εταιρείας στην Κίνα. Η Haijiu-Skyrich Zhejiang, είναι η 1η εταιρεία παγκοσμίως που κατασκεύασε μπαταρίες μοτοσυκλετών ιόντων λιθίου με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε στη διάθεσή μας την 5η γενιά μπαταριών με άριστο συνδυασμό ποιότητας - τιμής.

Επίσης είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου για μοτοσυκλέτες στην Κίνα με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες, σύμφωνα με τον Κινεζικό σύνδεσμο Βιομηχανίας Ενέργειας. Τον Απρίλιο του 2015 η εταιρεία έκανε την είσοδό της στο χρηματιστήριο, αντλώντας τα απαραίτητα κεφάλαια για την έρευνα στον τομέα που εξειδικεύεται.

Οι μπαταρίες της SKYRICH είναι επιλογή πρώτης τοποθέτησης των μεγαλύτερων κατασκευαστών και σύντομα το εργοστάσιο θα διευρύνει τις αποκλειστικές συνεργασίες του αποδεικνύοντας έμπρακτα την υψηλή τεχνολογικά υπεροχή και την απαράμιλλη ποιότητά τους.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των μπαταριών ιόντων λιθίου SKYRICH σε σχέση με τις παραδοσιακές μπαταρίες 12V μολύβδου είναι τα ακόλουθα:
  • Με τους τύπους μπαταριών λιθίου SKYRICH, μπορείτε να καλύψετε όλες τις 12V μπαταρίες μολύβδου. Όπου κρίνεται απαραίτητο οι μπαταρίες έχουν 4 πόλους και συσκευασία που περιλαμβάνει αποστάτες ώστε να καλύπτονται όλες οι πιθανές εφαρμογές τοποθέτησης.
  • Δυνατότητα αποθήκευσης 12 + 12 μήνες
  • Ενδεικτικός πίνακας LED στο πάνω μέρος της μπαταρίας ώστε να ελέγχεται εύκολα η ισχύς
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Αυξημένα αμπέρ εκκίνησης (CA) από 20% έως 140%
  • Μειωμένο βάρος έως και 65% σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου
  • Χρόνος επαναφόρτισης  6 λεπτά
  • Μείωση κατά 5% στην κατανάλωση καυσίμων
  • Φιλικές προς το περιβάλλον προϊόντα, διότι είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλώσιμα υλικά χωρίς να περιλαμβάνουν μόλυβδο και άλλα βαρέα μέταλλα
Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μοτοσυκλέτας (lithium-ion battery ή Li-ion battery ή LIB) SKYRICH έχουν περάσει όλα τα τεστ καλής λειτουργίας από το εργοστάσιο, είναι φορτισμένες  και έτοιμες για άμεση χρήση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απλοί φορτιστές μπαταριών Μολύβδου - Οξέως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φόρτιση και συντήρηση των μπαταριών Ιόντων Λιθίου. Σε περίπτωση που κάποια τέτοιου τύπου μπαταρία χρειαστεί στο μέλλον φόρτιση θα πρέπει να έχετε έναν ειδικό φορτιστή μπαταριών ιόντων λιθίου.

Φροντίστε επίσης πάντα να ακολουθείτε τους νόμους - κανονισμούς που ισχύουν σχετικά με την απόρριψη και ανακύκλωση μπαταριών.

Πηγή: e-moto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός