Newfren: Η καινοτομία συναντά την εξειδίκευση

Διαβάστηκε από 4893 αναγνώστες

Δες εδώ γιατί τα προϊόντα της Ιταλικής Newfren έχουν κερδίζει την εμπιστοσύνη των αναβατών και των αγωνιζόμενων και πώς θα βελτιώσουν τη δική σου μοτοσυκλέτα.

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε για την Πατμανίδης Α.Ε. και πλέον η γνωστή εταιρεία αντιπροσωπεύει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Newfren. Ας τα γνωρίσουμε.  

Για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στον απαιτητικό κόσμο των ανταλλακτικών μοτοσυκλέτας πρέπει να έχεις καινοτόμες ιδέες και να χρησιμοποιείς τεχνολογίες που σε διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Αυτό φαίνεται να το γνώριζε ο Alessandro Barbero όταν το 1950 ξεκινούσε μια μικρή επιχείρηση αναγόμωσης μεταχειρισμένων σιαγώνων φρένων. Οι τεχνικοί προετοίμαζαν κατάλληλα τις σιαγώνες και τοποθετούσαν πάνω τους νέα υλικά τριβής.

Σύντομα, όμως, η ζήτηση αυξήθηκε και έτσι φτιάχτηκε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής σιαγώνων και υλικών τριβής της Ευρώπης. Η Newfren μάλιστα ήταν η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποίησε μια επαναστατική μέθοδο συγκόλλησης των υλικών τριβής με τις σιαγώνες. Αντί για τα παραδοσιακά πριτσίνια επιστρατεύτηκε μια ειδική κόλλα που κατασκευάζονταν στις ΗΠΑ. 



Σήμερα, στα ηνία της Newfren βρίσκεται ο Valter Barbero, γιος του ιδρυτή και ο κατάλογος της εταιρείας περιλαμβάνει τακάκια και σιαγώνες φρένων, δίσκους συμπλέκτη, δισκόπλακες καθώς και σιαγώνες, ελατήρια και καμπάνες φυγοκεντρικού. Όλα κατασκευάζονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών καλύπτοντας και ξεπερνώντας τα στάνταρ που θέτουν οι κατασκευαστές. Έτσι προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία σε συνδυασμό με μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα προϊόντα της καλύπτουν κάθε τύπο μοτοσυκλέτας η scooter και υπάρχουν διαφορετικές σειρές ανάλογα με τη χρήση (τουριστική, αγωνιστική, εκτός δρόμου κ.λ.π).



Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο φινίρισμα του προϊόντος, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη εφαρμογή και η απροβλημάτιστη λειτουργία. Η συνεργασία με αγωνιστικές ομάδες παγκόσμιου επιπέδου σε πρωταθλήματα SBK, Moto3 και motocross  έχει δώσει στη Newfren πολύτιμη τεχνογνωσία η οποία περνάει στη δική σου μοτοσυκλέτα.



Η Πατμανίδης Α.Ε. είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρεία και θα βρείτε όλα τα προϊόντα της στο δίκτυο συνεργατών.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Δήμητρος 15 Ακαδημία Πλάτωνος, Αθήνα
Τηλ.: 210 5141807, 210 5157906
www.patman.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός