Skafidas Racing Workshop

Skafidas Racing Workshop

Skafidas Racing Workshop

Αγωνιστική τεχνογνωσία για σένα

Διαβάστηκε από 3801 αναγνώστες

Με μεγάλη ποικιλία παρεχόμενων υπηρεσιών και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο της βελτίωσης και των αγώνων, η Skafidas Racing Workshop είναι η λύση σε κάθε σου πρόβλημα.

Στη Skafidas Racing Workshop θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών όπως DUNLOP, PIRELLI, METZELER, MICHELIN, MITAS, VEE RUBER κ.α. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία θα βρείτε το κατάλληλο ελαστικό που θα καλύψει τις ανάγκες σας όποια χρήση κι αν κάνετε. Επίσης, προσφέρονται υπηρεσίες πλέξης και ακτινολόγηση τροχών με ακτίνες, μια διαδικασία υψηλής ακρίβειας που όλοι ξέρουμε πόσο απαιτητική είναι.



Αν θέλετε να βελτιώσετε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μπορούν να αναλάβουν το service και τη βελτίωση των αναρτήσεων. Έτσι θα μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια και να ανακαλύψετε τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας σας. Οι αναρτήσεις που χρησιμοποιούν προέρχονται από κορυφαίες εταιρείες όπως K-TECH, MUPO και OHLINS.



Αυτό όμως που κάνει τη Skafidas Racing Workshop να ξεχωρίζει είναι η τεχνική υποστήριξη και η προετοιμασία αγωνιστικών και track day μοτοσυκλετών. Οι τεχνικοί που γνωρίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα στο απαιτητικό περιβάλλον μιας πίστας, είναι αυτονόητο ότι ξέρουν και πώς να αντιμετωπίσουν τη δική σας μοτοσυκλέτα. Επίσης στη Skafidas Racing Workshop θα βρείτε ανταλλακτικά και αναλώσιμα όπως λιπαντικά, τακάκια και αλυσίδες για να είναι πάντα η μοτοσυκλέτα σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.



Για περισσότερες πληροφορίες:
Πέτρου Ράλλη 120, Νίκαια
Τηλ.: 211 0171856
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός