Βελτίωσε την ορατότητα και την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σου.

Βλέποντας πιο μακριά έχεις περισσότερο χρόνο να αντιδράσεις.

`Αλλαξέ της τα φώτα

Διαβάστηκε από 8662 αναγνώστες

Αν θέλεις τα καλύτερα φώτα για τη μοτοσυκλέτα σου, τότε οι λάμπες Philips Moto έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσένα.

Γνωρίζεις ότι είναι εξίσου εύκολο να αναβαθμίσεις τις λάμπες της μοτοσυκλέτας σου όπως και στο αυτοκίνητο; Η βελτίωση της ορατότητάς σου μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο η αναβάθμιση της λάμπας. Οι λάμπες σε μια μοτοσυκλέτα δεν λειτουργούν μόνο τη νύχτα, αλλά μένουν αναμμένες σε όλη τη διάρκεια της οδήγησης. Οπότε, μια μοτοσυκλέτα θα καταναλώσει πολύ πιο γρήγορα τη διάρκεια ζωής των λαμπτήρων αλογόνου από ένα αυτοκίνητο λαμβάνοντας υπόψη την εκτεταμένη χρήση και τους κραδασμούς.

Η Philips διαθέτει μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων ειδικά σχεδιασμένες για μοτοσυκλέτες. Οι λάμπες Philips Moto έχουν σχεδιαστεί με πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας για να αντιστέκονται σε κραδασμούς μέχρι 10G και να διαρκούν περισσότερο! Αυτές οι λάμπες μοτοσυκλέτας αποτελούνται από εξαιρετικά ανθεκτικό νήμα διπλού πηνίου για να αντέχουν σε ευρύ φάσμα κραδασμών. Χάρη στο UV - Quartzglass, έχουν ισχυρότερο, σκληρό γυαλί και μεγάλη αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες και δονήσεις, το οποίο εξαλείφει τον κίνδυνο της πρόωρης αστοχίας και έτσι οι λάμπες είναι σε θέση να αντέξουν σοβαρό θερμικό σοκ. Το UV - Quartzglass επιτρέπει περισσότερη πίεση στο εσωτερικό της λάμπας, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να παράγει ένα πιο ισχυρό φως για να βελτιώσει την ορατότητα.

Οι λάμπες Philips Moto διατίθενται σε 3 σειρές:
  • Philips CityVision Moto - Feel safe, ride safe

Οι λάμπες Philips CityVision Moto έχουν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βελτίωση της ασφάλειας του αναβάτη σε περιβάλλον πόλης. Χάρη στο ξεχωριστό τους πορτοκαλί χρώμα, οι λάμπες της μοτοσυκλέτας προσελκύουν την προσοχή των οδηγών και εγγυώνται την έγκαιρη αναγνώριση του αναβάτη. Προσφέροντας κατά 40% περισσότερο φως στο δρόμο οι Philips CityVision Moto συμμετέχουν ενεργά στην αύξηση της ασφάλειας του αναβάτη. Χάρη στην καλύτερη ορατότητα στο δρόμο επιτρέπουν στον αναβάτη να αναγνωρίσει έγκαιρα τυχόν εμπόδια και παίζουν ενεργό ρόλο στη μείωση των ατυχημάτων. Διαθέσιμη σε ΗS1 (35/35W), H4 (60/55W), H7 (55W).
 
  • Philips CrystalVision Ultra Moto - Ride with style

Οι Philips CrystalVision Ultra Moto προσφέρουν φωτεινό λευκό φως, με εφέ τύπου Xenon, μέχρι 4000⁰Κ (ανάλογα τον τύπο λάμπας). Χάρη στην υψηλή τεχνολογία και στην αποτελεσματικότητα, μπορείτε να διαφοροποιείτε τη μοτοσυκλέτα σας από τις υπόλοιπες και να αποκτήστε καλύτερη ορατότητα και μεγαλύτερη άνεση! Διαθέσιμη σε ΗS1 (35/35W), H4 (60/55W), H7 (55W).
 
  • Philips X-tremeVision Moto - Έως και 130% περισσότερο φως!

Για μέγιστη απόδοση και ασφάλεια, οι λάμπες Philips X-tremeVision Moto έχουν σχεδιαστεί με πρότυπα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι χάρη στη βελτιωμένη γεωμετρία των νημάτων και τη χρήση μοναδικών συνθέσεων αερίων, προσφέρουν έως και 130% περισσότερη φωτεινότητα για τους αναβάτες που πρέπει να δουν μακρύτερα! Με βάση την τεχνολογία αιχμής στο σχεδιασμό νήματος και τη βελτιστοποιημένη γεωμετρία, οι Philips X-tremeVision Moto έχουν σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις. Το φωτεινό λευκό φως προβάλλεται στο δρόμο μπροστά από τον αναβάτη. Αυτό τον βοηθάει να βλέπει πιο μακριά, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αντιδράσει έγκαιρα σε τυχόν εμπόδια και κινδύνους. Διαθέσιμη σε Η4 (60/55W), Η7 (55W).
 
Η Philips παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την αγορά σε OEM & aftermarket. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και δοκιμασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τα προϊόντα Philips έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την άνεση της οδηγικής εμπειρίας. Η γκάμα των προϊόντων Philips είναι πλήρως ελεγμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη (ISO 9001, ISO 14001 και QSO 9000) σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις πιστοποίησης ECE. Με απλά λόγια, αυτή είναι η ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Πλήρη σειρά λαμπτήρων Philips μπορεί να βρείτε στην εταιρεία Τεχνοανταλλακτική Α.Ε.

Ρόδου 170, Αθήνα 10443
 Τηλ. 210-5155253,
www.technoantallaktiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός