Andreani Misano: Η βελτίωση που χρειάζεσαι

Διαβάστηκε από 5341 αναγνώστες

Γνώρισε τη σειρά φυσιγγίων Misano της Andreani και βελτίωσε τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σου.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Andreani δραστηριοποιείται στον τομέα των αναρτήσεων βελτιώνοντας τα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως η Öhlins, η WP και η Marzocchi. Η απόδειξη της αποτελεσματικότητας των προϊόντων και της ικανότητας των μηχανικών της είναι η συμμετοχή σε αγώνες παγκοσμίου επιπέδου στο πλευρό ομάδων που πρωταγωνιστούν όπως Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki και Aprilia. Εξειδικευμένοι τεχνικοί επανδρώνουν έναν στόλο οχημάτων που βρίσκεται στην πίστα και δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αφορά τις αναρτήσεις χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία.

Η Andreani αποφάσισε με τη νέα χρονιά να προχωρήσει σε βελτίωση του δημοφιλούς κιτ φυσιγγίων Misano. Έτσι, έχουμε νέους κυλίνδρους με επίστρωση DLC για βελτιωμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας και μεγαλύτερη αντοχή. Το συγκεκριμένο κιτ αντικαθιστά τα σωθικά του εργοστασιακού πιρουνιού και το κάνει πλήρως ρυθμιζόμενο. Η ρύθμιση του Misano γίνεται αναλόγως το μοντέλο στο οποίο θα τοποθετηθεί το κιτ φυσιγγίων, ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας και του αναβάτη της. Πρόκειται για ένα σετ φυσιγγίων που μπορεί να τοποθετηθεί όχι μόνο σε μοτοσυκλέτες, αλλά και σε mega scooters.



Το κιτ Misano Evo ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του Misano, αλλά πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς είναι πλήρως ρυθμιζόμενο ως προς την απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς, αλλά και την προφόρτιση των ελατηρίων, τα οποία μάλιστα επιλέγονται βάσει του βάρους του αναβάτη. Οι τάπες στο πάνω μέρος είναι διαφορετικές και φέρουν μεγάλης ακρίβειας και εύρους ρυθμιστές. Προσφέρει καλύτερα χαρακτηριστικά σε σπορ οδήγηση κάνοντας πιο σταθερή τη μοτοσυκλέτα μέσα στη στροφή και κατά το φρενάρισμα, χωρίς να θυσιάζει την άνεση σε τουριστική ή αστική χρήση. Το βάρος των φυσιγγίων είναι μόλις 1,6 κιλά και συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση.

Η WOLF RACING του Γιώργου Παρασκευά συμπλήρωσε 7 χρόνια αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων της Andreani στη χώρα μας και το γιορτάζει προσφέροντας το κορυφαίο κιτ Misano σε ασυναγώνιστη τιμή. Αποκτήστε σήμερα το Misano με μόλις 645 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μεσογείων 235, Νέο Ψυχικό
Τηλ.: 2106741010
www.wolf-racing.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός