Η νέα GSX1000R στο πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο του Κ. Μάντη

Λίγο πριν τη δυναμομέτριση

Η ώρα της κρίσης

176,4 ίππους και 10,9 κιλά ροπής στον τροχό

H GSXR 1000 R `17 στα χέρια του Κώστα Μάντη!

Διαβάστηκε από 5632 αναγνώστες

Βρεθήκαμε στο κατάστημα MRC Κ. Μάντης για να παρακολουθήσουμε από κοντά τη διαδικασία δυναμομέτρησης μιας ολοκαίνουργιας Suzuki GSX1000R.

Με αρκετά χιλιόμετρα μετά το απαραίτητο στρώσιμο, αφού ο ιδιοκτήτης ταξίδεψε οδικώς από τη Φινλανδία, η ναυαρχίδα της Suzuki ήταν έτοιμη να πατήσει της ρόδες της στα ράουλα του απόλυτου κριτή, ώστε να αποδείξει τις δυνατότητες της. Το τελευταίας τεχνολογίας δυναμόμετρο της FUCHS που διαθέτει το κατάστημα MRC K.Μάντης είναι εγκεκριμένο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως Suzuki, Honda, Yamaha κ.α, αφού  μετράει με ακρίβεια ιπποδύναμη και ροπή στον τροχό χωρίς να μπορεί να δεχτεί «παρεμβάσεις».

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης της GSX1000R το επέλεξε, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος από τα νούμερα που αντίκρισε, αφού η μοτοσυκλέτα απέδωσε γραμμικά 176,4 ίππους και 10,9 κιλά ροπής (στον τροχό). Το δυναμόμετρο είναι ένα βασικό εργαλείο, που εκτός από το αποτέλεσμα μιας βελτίωσης, ελέγχει την κατάσταση αλλά και τη λειτουργία του κινητήρα. Πάνω σε αυτό, με ειδικά εργαλεία όπως ο καυσαναλυτής ο οποίος δίνει πραγματικά δεδομένα για την καύση του κινητήρα και βοηθάει τα μέγιστα στην σωστή του ρύθμιση, μπορεί να γίνει διάγνωση προβλημάτων που είναι αδύνατον να διαγνωστούν στον δρόμο.

Το δυναμόμετρό της MRC Κ. Μάντης εμπιστεύονται πολλοί  Έλληνες αγωνιζόμενοι, αλλά και πελάτες που βελτιώνουν την μοτοσυκλέτα τους ή θέλουν να μάθουν την πραγματική απόδοση του κινητήρα, όπως ο τυχερός ιδιοκτήτης της νέας GSX1000R, που ως τακτικός πελάτης άφησε τη μοτοσυκλέτα  του στα χέρια του Κ.Μάντη, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας. Επιπλέον το κατάστημα διαθέτει πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων και διαγνωστικών μηχανημάτων της Suzuki.

Για περισσότερες πληροφορίες:

MRC Κ.ΜΑΝΤΗΣ
Λ. Μεσογειων 44, Αμπελόκηποι, ΤΚ 11527
Τηλ & Fax: 210 7487092
Email: [email protected]
Website: www.mrckmantis.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός