Biker`s House: Το «σπίτι» των Harley

Διαβάστηκε από 4153 αναγνώστες

Το Biker`s House με έδρα την Αθήνα, απαριθμεί 23 έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης πάνω στον τομέα του customizing και όχι μόνο, των μοτοσυκλετών Harley Davidson.

Η εταιρία ακολουθεί τις εξελίξεις και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών της, αποτελώντας σημείο αναφοράς, ανάμεσα στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον κλάδο. Μέσα από την συνεχή βελτίωση, το Biker`s House προσφέρει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από συνέπεια, ευελιξία, άριστη τεχνογνωσία και φαντασία!

Η εξυπηρέτηση του αναβάτη περιλαμβάνει:

- Κάθετη μονάδα κατασκευής και customizing μοτοσυκλετών
- Υπηρεσίες φανοποιείας
- Πλήρης κατάλογος ανταλλακτικών
- Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη, καθώς και ρουχισμός

Για όσους ψάχνουν αξιοπιστία, καθώς και άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, το Biker`s House αποτελεί μονόδρομο. Μέσω της προσωπικής εξέλιξης, στο απόλυτα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες που διαθέτουν υπηρεσίες για μοτοσυκλέτες Harley Davidson, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης!



Ακόμα και για πιο απλές εργασίες, όπως το καθιερωμένο service, στο Biker`s House θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι. Η φιλική εξυπηρέτηση και το τεράστιο στοκ ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα της Harley θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Εάν έχετε ονειρευτεί να δημιουργήσετε την μοτοσυκλέτα των ονείρων σας, το Biker`s House μπορεί να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα, καθώς ειδικεύεται στην κατασκευή custom μοντέλων. Το μοναδικό και το διαφορετικό μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, με στόχο να αναδειχθεί κάτι απόλυτα προσωπικό που να σας εκφράζει. Από την πρώτη βίδα έως το τελευταίο run on. Εσείς απλώς βάλτε την φαντασία σας!

Στο Biker`s House, η αγαπημένη σου Harley  μπορεί να νιώθει σαν το σπίτι «σπίτι» της.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λιοσίων 313, 10445 Αθήνα
Τηλ.: 210 8324548
www.bikershouse.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός